Last minute shopping u CvjetnomPrvi Last minute shopping u Centru Cvjetni bit će se sutra, 13. listopada od 18 do 21 sat. U njemu će sudjelovati više trgovina, ali ne i popularni H&M (inače sudjeluje samo u akcijama sam koje u potpunosti organizira).

Riječ je o novom konceptu kupovine koji za razliku od popularnih noćnih shoppinga posjetitelje neće natjerati da se odreknu sna kako bi povoljno kupovali, već će im omogućiti da povoljniju kupnju obave pred kraj radnog vremena i to doslovno “u zadnjim minutama”.

Last minute shopping svim će posjetiteljima Centra Cvjetni omogućiti kupnju uz jedinstvene last minute popuste koji se samo u četvrtak kreću od 10 do 50 posto te bezbrižno uživanje u mnoštvu dodatnih zabavnih sadržaja uz atraktivne plesačice i hostese koje će posjetiteljima Centra dijeliti prigodne poklone.

Trgovine s “last minute” popustom

Posebni popusti za vrijeme Last minute shoppinga počinju već za vrijeme redovnog radnog vremena Centra. Posebnost Last minute shoppinga je i u tome što će posjetitelji centra Cvjetni na posebnim last minute popustima moći pronaći i brojne artikle iz najnovijih jesenskih kolekcija. Trgovine s popustima su: Wolford, Accessorize, Monsoon, Trussardi Jeans, Paris lingerie, Hallmark babies, Scotch & Soda, Concept store, s.Oliver, MBT Shoes, dm, Dermalogica, Porsche design, Salmoiraghi&Vigano, Guess i Pepe Jeans.

U trgovini MBT Shoes uz popuste može se dobiti i besplatna dijagnostika stopala, dok kozmetički salon Dermalogica uz popuste na čitav asortiman kupce dariva besplatnim MicroZone tretmanom.

ShoeBox daje 40 posto popusta na čizme modne marke Glaston, Mass Shoes na dva kupljena proizvoda poklanja treći.  U L’Occitaneu uz svaku kupnju dobiva se putno pakiranje mlijeka za tijelo s mirisom božura.

Restoran Renzo uz tri kupljene pizze poklanja još jednu besplatno, a slične pogodnosti i iznenađenja posjetitelje očekuju i u ostalim barovima i restoranima.

Centar Cvjetni, organizator akcije Last minute shopping u suradnji sa svojim zakupcima najavljuje idući Last minute shopping već za vrijeme blagdana u prosincu.