Posljednji je trenutak da  se odlučite kamo za Valentinovo! Ako ste u gužvi, ne možete dobiti više od jednog dana slobodnog, a žudite za opuštanjem i odmorom, ne gubite vrijeme – uputite se ravno na izvor čistog užitka, u Rogaška Hotels & ROI Spa u Rogaškoj Slatini.

Ovo šarmantno slovensko mjesto, od davnina poznato po izvorima ljekovite mineralne vode, udaljeno je nepunih sat vremena vožnje od Zagreba i do njega vam nije potrebna vinjeta.

Zanimljivo je, da je u Rogaškoj sve u znaku srca – Rogaška Hotels & ROI Spa nalaze se u srcu prirode, a rogaška mineralna voda po količini magnezija – minerala ključnog za zdravlje srca – nadmašuje sve ostale mineralne vode na svijetu.

Stoga nema boljeg mjesta za slavljenje ljubavi, makar na jedan dan! U Rogaška Hotels & ROI Spa za vas su pripremili romantični spa&gourmet jednodnevni paket za dvoje koji uključuje: kupanje u termalnom bazenu Lotus s jaccuzijem i „knajpanjem“, potpuno opuštanje u novootvorenom luksuznom ROI Spa centru te romantičnu večeru u à la carte restoranu Kaiser, jednom od deset najboljih restorana u Sloveniji. I sve to za 122 eura, odnosno 951 kuna.

Rogaška Hotels & ROI Spa, u čijem su sastavu Grand Hotel Sava****superior i Hotel Zagreb****, pružit će vam potrebnu udobnost, pa su savršen odabir i za one sretnike koji za odmor i opuštanje u tjednu zaljubljenih mogu izdvojiti više dana.

Fotografije Borna Subota