Posjetite posao.hr. i pronađite svoj idealan posao. Ovdje možete pregledati 10 atraktivnih pozicija otvorenih samo za vas ovog tjedna!

Pučko otvoreno učilište Samobor traži Referenta za tehničke poslove (m/ž) u Samoboru. Potrebna je SSS tehničkog smjera, iskustvo s digitalnim kino-projektorom i scenskom tehnikom, vozačka dozvola B kategorije, izvrsno poznavanje rada na računalu i engleskog jezika. Prijavite se putem linka do 16.7.2024.

Kardian d.o.o. traži Administratora (m/ž) za rad u Zagrebu. Potrebno je SSS/VŠS/VSS ekonomskog smjera, najmanje 3 godine iskustva, poznavanje engleskog jezika i MS Office paketa. Nude se stimulativna primanja, godišnji bonusi, božićnica, uskrsnica i službeni mobitel. Prijavite se putem linka do 13.7.2024.

Jurko-Usluge d.o.o. / Il Secondo restoran traži Kuhara na hladnoj kuhinji (m/ž) za rad u Zagrebu. Nude se dodatna edukacija, osigurana radna odjeća, topli obrok, uskrsnice i božićnice, rad u dvije smjene te jedan slobodan dan tjedno. Plaća je od 1.200 € neto. Prijavite se putem linka do 16.7.2024.

Udruga za promicanje inkluzije (m/ž) traži studenta za radno mjesto Osobnog asistenta (m/ž) u Zagrebu. Potrebna je empatična osoba s interesima u sportu, kulturnim događanjima i računalnim aktivnostima. Radno vrijeme je fleksibilno, radnim danom ili subotom, uz satnicu od 6€/h. Prijavite se putem linka do 19.7.2024.

PoslovniFM traži Voditelja prodaje i marketinga (m/ž) za rad u Zagrebu. Kandidati trebaju imati iskustvo u prodaji i marketingu, izvrsne komunikacijske vještine i sposobnost rada u dinamičnom okruženju. Nude se atraktivna primanja i prilika za profesionalni rast. Prijavite se putem linka do 14.7.2024.

Zor prodaja i distribucija d.o.o. traži Radnika u proizvodnji toaletnog papira (m/ž) za rad u Zagrebu. Posao uključuje premotavanje papira, pripremu i pakiranje proizvoda te čišćenje radnog prostora u smjenama od 6-14, 14-22, i 22-06 sati. Plaća iznosi od 1.100 € do 1.300 € neto, uz mogućnost dodatne zarade do 1.700 €. Prijavite se putem linka do 15.7.2024.

Retro futurizam d.o.o. / Mrs. Fogg zapošljava na nekoliko pozicija (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, iznadprosječna primanja, stimulaciju na učinkovitost, plaćene troškove prijevoza te podršku kolega. Prijavite se putem linka do 18.7.2024.

Grande Comercio d.o.o. traži Zidara/Tesara/Pomoćnog radnika u građevinarstvu (m/ž) za rad u Zagrebu. Kandidati trebaju imati stručnu spremu i najmanje jednu godinu iskustva. Nudi se ugodno radno okruženje s plaćom od 1.000 € do 2.000 € neto. Prijavite se putem linka do 18.7.2024.

SAN BOX d.o.o. traži Vozača C ili C/E kategorije (m/ž) za rad diljem Hrvatske. Nudi se stalni radni odnos, redovita primanja, dnevnice, putni troškovi, naknada za topli obrok i božićnica. Prijavite se putem linka do 24.7.2024.

KONE d.o.o. traži Servisnog tehničara za dizala (m/ž) u Zagrebu. Nudi se motivirajući sustav kompenzacije s bonusima, osposobljavanje i dugoročne karijerne prilike, kao i profesionalni alati i oprema. Prijavite se putem linka do 15.7.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!