Posjetite posao.hr kako biste pronašli svoj idealan posao. Ovdje možete pronaći 10 pozicija koje su posebno istaknute za ovaj tjedan!

KTC d.d. traži Radnika na benzinskoj stanici (m/ž) u Prilesju. Poslovi uključuju prodaju goriva, maziva, plina i ostalih proizvoda te izvršavanje drugih zadataka prema uputama nadređenih. Potrebna je SSS, vozačka dozvola B kategorije i osnovno poznavanje rada na računalu. Prijavite se putem linka do 26.2.2024.

Hervis d.o.o. zapošljava Prodavača/Specijalista za trčanje (m/ž) i Prodavača/Specijalista za planinarenje (m/ž). Mjesto rada je Zagreb (Westgate). Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, rad u smjenama, popust za djelatnike te mogućnost napredovanja. Za više informacija posjetite link do 7.3.2024.

Biokozmetika d.o.o. u Zagrebu traži Prodajnog predstavnika / edukatora (m/ž) za širenje prodajne mreže, edukaciju kupaca i brigu o postojećim klijentima. Potrebno je radno iskustvo, visoke komunikacijske vještine, vozačka dozvola B kategorije i znanje engleskog jezika. Nudi se stalni radni odnos, dinamično okruženje i izazovni radni zadaci. Prijavite se putem linka do 26.2.2024.

Leder & Schuh d.o.o. zapošljava Prodavača (m/ž), Zamjenika voditelja poslovnice (m/ž) i Voditelja poslovnice (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, rad u smjenama, popust za djelatnike te mogućnost napredovanja. Za više informacija posjetite link do 7.3.2024.

Bauhaus-Zagreb, k.d. zapošljava Asistenta u nabavi za HR i SLO (m/ž), Prodavača na odjelu krojenja drva (m/ž) te na još nekoliko pozicija. Mjesto rada je Zagreb. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja, naknadu za topli obrok i djelomičnu naknadu za prijevoz, mogućnost napredovanja te obuku i ugodnu radnu okolinu. Prijavite se putem linka do 29.2.2024.

Hrvatski paraolimpijski odbor traži Administrativnog tajnika – knjigovođu (m/ž) za zamjenu osobe na porodiljnom dopustu. Posao uključuje knjiženje financijske dokumentacije, obračun PDV-a i druge administrativne zadatke. Potrebna je VSS ili magistar ekonomije, napredno poznavanje MS Office-a i tri godine iskustva. Nudi se puno radno vrijeme i razne pogodnosti. Prijavite se putem linka do 1.3.2024.

Eko Taxi d.o.o. traži Agenta u pozivnom centru (m/ž) za rad u Zagrebu. Posao uključuje komunikaciju s naručiteljima i korisnicima prijevoza, dispečiranje vožnji te ostale zadatke. Idealni kandidat treba biti komunikativan, spreman na rad u smjenama, poznavati Microsoft Office paket i engleski jezik. Nudi se radni odnos na neodređeno vrijeme i dodatne edukacije. Prijavite se putem linka do 1.6.2024.

LD Cargo Export d.o.o. traži Samostalnog knjigovođu (m/ž) s iskustvom u vođenju knjigovodstva u poduzeću. Posao uključuje stalni radni odnos s mogućnošću rada na određeno vrijeme. Poželjno je iskustvo rada u programu Synesisu te minimalno jedna godina radnog iskustva. Prijavite se putem linka do 26.2.2024.

Atena – Smart Care traži Office managera (m/ž) s engleskim za informiranje klijenata, pretragu poslova i podršku u zapošljavanju. Posao je na određeno, uz atraktivnu plaću i pogodnosti. Potrebno je godinu dana radnog iskustva, dobro poznavanje engleskog i rada na računalu. Prijavite se putem linka do 25.2.2024.

Auto Salon Toš d.o.o. u Zagrebu-Sesvetama traži Automehaničara (m/ž) s minimalno 2 godine iskustva. Potrebno je KV/SSS obrazovanje, poznavanje rada na računalu i vozačka dozvola B kategorije. Nudi se radni odnos na neodređeno vrijeme, redovita primanja te ugodnu radnu atmosferu. Prijavi se putem linka do 28.2.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!