Poslovno-financijski portal Profitiraj.hr obilježio je treću godišnjicu postojanja. S radom je, u okviru Medijske mreže, startao početkom ožujka 2009. godine. Namijenjen prvenstveno malim i srednjim poduzetnicima, u kratkom je roku stekao veliku popularnost te se danas nalazi među deset vodećih hrvatskih poslovnih portala.

Na ljestvici business portala, u siječnju ove godine Profitiraj.hr zabilježio je rast čitanosti od čak 45,29 posto, čime je ostvario najveći rast čitanosti među portalima u odnosu na prosinac prošle godine.

Rezultati istraživanja za siječanj 2012. godine prema praćenju agencije Gemius Audience pokazuju sljedeće trendove rasta poslovnih portala u Hrvatskoj:

PORTAL

RAST

PAMETNA KUNA

46,68 (+)

PROFITIRAJ

45,29 (+)

BANKAMAGAZINE

21,52 (+)

LIDERPRESS

17,41 (+)

POSLOVNI DNEVNIK

17,15 (+)

POSLOVNI SAVJETNIK

12,42 (+)

LIMUN

10,55 (+)

BUSINESS

2,7 (+)

SEEBIZ

1,4 (+)

Profitiraj.hr svakodnevno svojim čitateljima nudi niz autorskih tekstova iz područja poduzetništva, marketinga i prodaje, tehnologije, financija i računovodstva te mnoštvo  multimedijalnog sadržaja, uključujući video vijesti na ProfitirajTV koje nastaju u suradnji s video news agencijom Infopunkt.tv (www.infopunkt.tv).

ProfitirajTV svakodnevno donosi aktualne video vijesti iz politike, gospodarstva, sporta i kulture, a najnoviji članci mogu se pratiti i putem mobilne verzije – http://m.profitiraj.hr/ te  putem društvenih mreža na Facebook, Twitter i LinkedIn profilu.