Početna Događanja Prodajno-poticajna akcija „Staro za novo“

  Prodajno-poticajna akcija „Staro za novo“

  Imate stari plinski uređaj za grijanje? Zamijenite ga novim kondenzacijskim uređajem i Vaillant Vam vraća do 1000 kn. Vrijeme je za zamjenu starog plinskog uređaja za grijanje? Sada je jedinstveni trenutak. Dodatno, odaberite na koji način želite ostvariti Vaillantov poticaj za ostvarenu kupnju.

  Vaillant d.o.o. Hrvatska organizira prodajno-poticajnu akciju „Staro za novo“ koja traje do 30. studenog 2016. godine. Prava iz pogodnosti „Staro za novo“ kupac može ostvariti zamjenom starog plinskog uređaja za grijanje bilo kojeg proizvođača kupovinom novog Vaillantovog plinskog kondenzacijskog uređaja. Prilikom kupnje novog Vaillantovog uređaja odaberite jednu od opcija poticaja na Kuponu „Staro za novo“, ispunite ga i pošaljite ga na adresu: Vaillant d.o.o., Heinzelova 60, 10.000 Zagreb.

  Sve detalje prodajno-poticajne akcije provjerite na kuponu “Staro za novo” koji možete preuzeti s Vaillantove web stranice  www.vaillant.hr ili kod Vaillantovih partnera.

  Prilikom kupnje novog Vaillantovog plinskog kondenzacijskog uređaja u sklopu prodajne akcije „Staro za novo“ Vaillant Vas dvostruko potiče:

  1. Sami odabirete na koji način želite ostvariti poticaj:
  • Besplatno puštanje uređaja u rad ili
  • Produljeno jamstvo na ukupno 5 godina ili
  • Povrat novca na Vaš račun do 1.000 kn*

  *Ovisno o vrsti uređaja (ecoTEC pro / plus / exclusive, ecoCOMPACT, auroCOMPACT, ecoVIT pro / plus)

  1. Organizirano besplatno zbrinjavanje starog plinskog uređaja.

  U nekoliko koraka do novog kotla i poticaja

  … ili ecoVIT pro…

  Svega je nekoliko osnovnih koraka kako uz nabavu novog plinskog kondenzacijskog uređaja pri zamjeni uređaja za grijanja ostvariti spomenute poticaje.

  Dakle, najprije treba kontaktirati prijevozničku tvrtku Quehenberger na broj telefona: 01/ 349 65 26 i dogovoriti termin (unutar radnog vremena, 8 – 16 h) za otpremu starog plinskog uređaja. Zatim se, nakon ovjere o preuzimanju starog plinskog uređaja, odabire jedna od mogućnosti koje su ponuđene na kuponu koji se može preuzeti s internetske stranice Vaillanta (www.vaillant.hr) ili kod Vaillantovih partnera i u za to predviđena mjesta na kuponu, pri ugradnji novog Vaillantovog plinskog kondenzacijskog uređaja za grijanje, upisuju svi traženi podaci s uređaja. Kada je sve to gotovo preostaje samo ispunjeni kupon, zajedno s potvrdom o otpremi starog plinskog uređaja i kopijom računa kupljenog novog uređaja, poslati na neku od ranije spomenutih adresa. Ipak, u Vaillantu napominju da je kupon smatra iskorištenim kada je odabrana jedna od ponuđenih mogućnosti, ali i da nije moguće njihovo kombiniranje, već odabir jedne isključuje drugu. Isto tako, ako je pri tome odabran povrat novca, ovisno o kupljenom modelu uređaja za grijanje, Vaillant će novac uplatiti na račun kupca u roku od 30 dana od dana poslanog kupona.

  U sklopu akcije se postojeći, zastarjeli i rastrošni izvor topline sustava grijanja može jednostavno zamijeniti nekim kondenzacijskim kotlom iz bogate Vaillantove ponude, primjerice, kotlom ecoTEC pro ili ecoTEC plus…