U subotu 30. svibnja, Zagreb napokon dočekuje koncert najdugovječnijeg rock benda naših prostora – neponovljivih Prljavaca. Sa zagrebačke Šalate Prljavo Kazalište kreće na turneju povodom godišnjice “Zabranjenog koncerta”, a nakon Zagreba turneja se nastavlja kontinentalnom Hrvatskom.

Velikom Pantastic turnejom Prljavci će podsjetiti vjerne fanove na hitove svoje gotovo 40 godina duge karijere, ali ih i zagrijati za objavu novog albuma. Još 2014. godine najavili su ga singlom “Tamni slapovi”, a sada, više od godinu dana kasnije, čini se da će domaća publika album konačno i dočekati. Ukupno 15. po redu studijski album dolazi nam nakon trogodišnje stanke i njime će Prljavo Kazalište nesumnjivo htjeti potvrditi status rock fenomena i miljenika svih generacija. Od 25 novih pjesama koje Prljavci imaju u pripremi, na još neimenovanom albumu naći će ih se vjerojatno 12.

Kao komentatori društvenih zbivanja i vremena, Jasenko Houra i dečki iz Dubrave već su nekoliko desetljeća prisutni na sceni i sigurno će biti zanimljivo osvrnuti se na proteklih nekoliko godina iz njihove perspektive.

U očekivanju novog albuma počastite se još jednim nezaboravnim koncertom Prljavaca na kojem će nam, uz svima dobro znane hitove, predstaviti i nove materijale. Ulaznice za prvu postaju Pantastic turneje dostupne su putem sustava Ulaznice.hr i na ovlaštenim prodajnim mjestima po cijeni od 50 kuna, a na dan koncerta, ukoliko ih ostane, po cijeni od 70 kuna.

prljavo kazalište