Izvor:
Zagreb.hr /Online-Zagreb.hr

Slavonska av./Ljudevita Posavskog/M.Haleuša – 19. 8. do 22. 8.

Zbog uređenja kolnika kod nadvožnjaka Slavonske avenije/Ljudevita Posavskog/Mile Haleuša od danas do nedjelje 22. kolovoza promet će biti reguliran na sljedeći na sljedeći način:

– do subote 21. kolovoza do 08 sati za sav promet zatvorit će se južni kolnik nadvožnjaka, a promet će se preusmjeriti na raskrižje Slavonska av./Ljudevita Posavskog/Mile Haleuša; na sjevernom kolniku nadvožnjaka zauzet će se južni prometni trak, a promet će se odvijati po preostalom slobodnom dijelu kolnika
– od subote 21. kolovoza od 08 sati do nedjelje 22. kolovoza za sav promet zatvorit će se sjeverni i južni kolnik nadvožnjaka, a promet će se preusmjeriti na raskrižje Slavonska av./Ljudevita Posavskog/Mile Haleuša

Trg kralja Tomislava – 19. 8. do 23. 8.

ilustracijaRadovi su na i na južnom dijelu Trga kralja Tomislava (ispred Glavnog kolodvora) pa će za sav promet biti zatvoren dio od Petrinjske ulice do ulaza u podzemnu garažu Importanne centra do ponedjeljka 23. kolovoza u 5 sati.

Obilazni pravci za vrijeme izvođenja navedenih radova bit će:

• Smjer zapad-istok
Mihanovićeva – Haulikova (Gajeva) – Baruna Trenka – Pavla Hatza i dalje prema istoku.

• Smjer istok-zapad
Ulica kneza Branimira – Petrinjska – Boškovićeva i dalje prema zapadu.

Karta s obilaznim pravcima.

Vrapčanska – 20. 8. do 23. 8.

Prilikom izvođenja radova izgradnje odvodnog kanala na Vrapčanskoj cesti u zoni raskrižja sa Ilicom, od sutra 20. kolovoza do u 9 sati do ponedjeljka 23. kolovoza u 5 sati za sav promet zatvorit će se Vrapčanska cesta u smjeru sjevera od raskrižja sa Ilicom do raskrižja sa Žagarovom ulicom.

Obilazni pravac za vrijeme navedenih radova bit će: Ilica – Vrapčanska aleja – Bolnička – Žagarova – Vrapčanska cesta (sjever)

Selska cesta – 20. 8. do 23. 8.

Prilikom izvođenja pripremnih radova rekonstrukcije VT plinovoda na Selskoj cesti u zoni raskrižja sa Zagorskom ulicom (sjeverozapadni dio raskrižja) od sutra 20. kolovoza u 17 sati do ponedjeljka 23. kolovoza u 5 sati, zauzimat će se zapadni prometni trak na sjevernom dijelu raskrižja, a promet će se odvijati po preostalom slobodno dijelu kolnika.

Zbog mogućih poteškoće u prometu na mjestima privremene regulacije Gradski ured za prostorno uređenje, zaštitu okoliša izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet moli građane za strpljenje i razumijevanje.