Širi se krug prijatelja koji žele pomoći Sandi Šakić, 28-godišnjoj Zagrepčanki  oboljeloj od raka kostiju. Koncertu u Saloonu zakazanom za 21. travnja odazvali su se Jelena Radan, Massimo, Marko Tolja, Meritas, Tena Vodopija, Nikolina Kovačević, Marija Husar, Goran Navojec… javljaju iz poznatog zagrebačkog kluba. Svatko pomaže kako zna i može, a kako oni znaju pjevati drugima preostaje da taj njihov talent podrže, unovče i pretoče na Sandin žiro račun. Naravno, colj je da se pri tome svi dobro zabave.

Sanda ŠakićSanda će imati razloga za dobro raspoloženje jer su troškovi liječenja i rehabilitacije veliki.  Zbog bolesti koja se munjevito širila, amputirana joj je noga. Proteza, rehabilitacija, imunoterapija i kemoterapija nema sumnje za oboljelu studenticu su previsoki. Svjesni su toga i njeni prijatelji koji preko Facebooka pozivaju da se kupnjom ulaznice od 50 kuna pomogne Sandi da lakše podnese financijski teret bolesti, a svojim dolaskom te pozitivnim i proaktivnim stavom podrži njen optimizam.

Izvođači i organizatori u potpunosti su se  odrekli svojih honorara. Sav prihod od ulaznica ide izravno na Sandin račun, a  transparentnost cijele akcije jamči i potpis odvjetničkog ureda Bartolić & Bartolić.

Prodaja ulaznica za Koncert za Sandu počela je prošloga tjedna. Osim na blagajni Saloona mogu se kupiti i u Pikaru (Zvonimirova 137).