Nakon ležernog i odmornog ljeta, brojne poznate Hrvatice, ali i ostale ljubiteljice dobrog filma i ženskih kino večeri u CineStaru jedva su dočekali da počne nova CineLady sezona koja je sinoć otvorena projekcijom filma ‘Prevarantice s Wall streeta’. CineLady večer jučer je održana u CineStar kinima u Zagrebu, Rijeci, Splitu i Osijeku. Na specijalnoj CineLady projekciji u CineStaru Novi Zagreb (Avenue Mall) među ostalima uživale su i Daniela Trbović, Mirjana Mikulec, Olja Vori, Kristina Krepela, Ivona Hemen, Martina Stjepanović, Katarina Baban, Ivana Ergić, Lea Mijatović, Ivana Delač, Kristina Burja te mnogi drugi.

Sve su posjetiteljice uživale u osvježavajućem piću dobrodošlice, plesnom iznenađenju pole dance plesača iz Orlando fit-a koji nikog nisu ostavili ravnodušnima, a svaka posjetiteljica je dobila brojne poklone za koje su se pobrinuli Nivea, Mentos, Nescafe te magazin Miss 7, dok su u Splitu u CineStar 4DX Mall of Split posjetiteljice uživale u slatkim zalogajima zahvaljujući partneru Mrvu slađe.

Film  ‘Prevarantice s Wall streeta’ prati priču o osveti striptizeta klijetima na Wall Streetu. Prije nego što je Cardi B postala megapopularna kao rep zvijezda, radila je upravo kao striptizeta u New Yorku. Uz Jennifer Lopez i Cardi B, u filmu gledamo i Constance Wu, Lili Reinhart (iz Riverdalea), Keke Palmer (iz Scream Queens), Juliju Stiles (Silver Linings Playbook) i dobitnicu Oscara Mercedes Ruehl. Radnja filma je inspirirana člankom iz New York Magazina koji je izašao 2016. godine i koji je u kratkom vremenu postao viralan. Film ‘Prevarantice s Wall streeta’ u distribuciji Blitza od danas možete pogledati u svim CineStar kinima, a svoju kino ulaznicu kupite na blagajnama kina, putem iCineStar aplikacije ili online:  https://www.blitz-cinestar.hr/cinestar/prevarantice-s-wall-streeta/6548