Brzo do novog posla s posao.hr. Pregledajte 10 pozicija koje su posebno istaknute za vas ovaj tjedan!

Brow bar d.o.o. traži Voditelja recepcije/Administratora (m/ž) za svoj salon ljepote u Zagrebu. Potrebno je minimalno 1 godinu iskustva rada na recepciji ili u prodaji kozmetičkih usluga i proizvoda. Ako ste ljubazni, komunikativni, odgovorni te želite napredovati u karijeri u kozmetičkoj industriji, pridružite se našem timu. Pružamo odlične radne uvjete, edukaciju, razvoj, izvrsnu plaću, bonuse i slobodne vikende svaka dva tjedna. Prijavite se putem linka do 17.5.2024.

Hervis d.o.o. traži Prodavača/Specijalista za trčanje (m/ž) u Zagrebu – Westgate centru. Pruža redovitu isplatu plaća, bonuse, naknadu za prijevoz, mogućnost kupovine po povoljnijim cijenama, te brojne druge pogodnosti. Prijavite se putem linka do 7.6.2024.

Röfix d.o.o. traži Radnike/Operatere na liniji za proizvodnju žbuke (m/ž) za rad u Pojatnu i Siveriću. Nudimo ugovor na neodređeno s probnim rokom od 3 mjeseca, rad u stabilnoj, internacionalnoj kompaniji, strukturirano uvođenje u posao, konkurentna primanja te druge naknade. Prijavite se putem linka do 14.5.2024.

SOS Dječje selo Hrvatska traži odgajatelje (m/ž) za rad u SOS Zajednici mladih Velika Gorica. Od kandidata se očekuje VSS iz područja odgojnih znanosti, obrazovnih znanosti, edukacijsko-rehabilitacijskih znanosti, socijalnog rada, psihologije, pedagogije, logopedije ili kineziologije, iskustvo u radu s djecom i mladima te vrlo dobro poznavanje programa MS Office. Prijavite se putem linka do 12.5.2024.

Grosbasket d.o.o. traži Prodavača / Sales Assistant (m/ž) za rad u Zagrebu. Nudi se radni odnos na određeno s mogućnošću produženja, rad u smjenama, stimulativna primanja, mogućnost razvoja karijere te pogodnosti za zaposlenike. Prijavite se putem linka do 15.5.2024.

Eko Taxi d.o.o. traži Agenta u pozivnom centru (m/ž) za rad u Zagrebu. Posao uključuje komunikaciju s naručiteljima i korisnicima prijevoza, dispečiranje vožnji te ostale zadatke. Idealni kandidat treba biti komunikativan, spreman na rad u smjenama, poznavati Microsoft Office paket i engleski jezik. Nudi se radni odnos na neodređeno vrijeme i dodatne edukacije. Prijavite se putem linka do 1.6.2024.

Easy Asset Management d.o.o. zapošljava na dvije pozicije (m/ž). Mjesto rada je u Zagrebu. Poslodavac nudi stabilna primanja, edukacije, zanimljive i izazovne projekte te mogućnost profesionalnog napredovanja. Prijavite se putem linka do 25.5.2024.

Europa 92 d.o.o. traži VIŠEG PRODAVAČA-STILISTA (m/ž) za rad u Zagrebu, Zaprešiću, Zadru, Splitu, Puli, Rijeci i Samoboru. Uz početna primanja od 900,00 € neto, nudimo bonuse, plaćene troškove prijevoza i prehrane, božićnicu, nagrade za preporuku novih kolega te mogućnosti dodatnih dana godišnjeg odmora. Prijavite se putem linka do 10.5.2024.

Laganini FM traži Audio-producenta (m/ž) za rad u Zagrebu. Traži se kreativna i strastvena osoba s iskustvom u audio produkciji, odličnim poznavanjem audio hardwarea i softwarea te izvrsnom informatičkom pismenošću. Prijavite se putem linka do 13.5.2024.

Auto Arbanas d.o.o. traži Autolimara (m/ž) za rad u autoservisu u Velikoj Gorici. Nudi se stalni radni odnos na neodređeno vrijeme, fiksna plaća uz stimulativna primanja, rad u timskom okruženju te pogodnosti poput božićnice, uskrsnice i regresa. Potrebna je SSS/KV autolimar i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se putem linka do 15.5.2024.

Proučite ostale oglase za posao na službenoj stranici posao.hr. Sretno u potrazi!