Pod voditeljskom palicom spisateljice i stand up komičarke Marijane Perinić, jedini redovan regionalni stand up comedy show o muško -ženskim odnosima, Štiklom u mozak, loptom u dupe, slavi svoj četvrti rođendan.

Proslava showa će se održati u srijedu 10/02/2016 u 20,00 h u klubu Maraschino na zagrebačkom Cvjetnom trgu kada će posebno za tu priliku u goste doći PreCjednica Kolinda, kako bi se obratila naciji. Podsjetimo se da je prvi put gostovala na 3.rođendanu spomenutog showa, prije točnih godinu dana, kada je snimak njenog uvodnog govora pregledan preko 350,000 puta na kanalu You tube. Inače, samu PreCjednicu imitira i glumi spomenuta komičarka Marijana Perinić, a što li je pripremila ovaj put, najbolje ćete saznati ako rezervirate svoje mjesto na: [email protected] ili na 099/758-9934

U sklopu programa nastupaju i drugi profesionalni komičari s višegodišnjim iskustvom rada u klubovima diljem regije, a u srijedu Vas očekuju: Zvonko Kožić, Denis Rajčić, Domagoj Pintarić te poseban gost iz Dubrovnika, Mišo Sorić, poznat po imitacijama u emisiji „ U Zdrav Mozak“ s renomiranim riječkim komičarem Davorom Jurkotićem, te Filip Balen iz Newsbara.

Ukoliko Vam u životu nedostaje smijeha i volite nepresušnu tematiku muško -ženskih odnosa, tada je show Štiklom u mozak , loptom u dupe za Vas pun pogodak!