Tomislav pivo Zagrebačke pivovare osvojilo je prestižnu nagradu Best Buy, certifikat kojim se označavaju proizvodi i usluge koji na tržištu pružaju najbolji omjer cijene i kvalitete. Tomislav pivo nagradu je osvojilo u kategoriji tamnog piva na razini cijele Hrvatske. Anketno pitanje za potrošače je glasilo: navedite proizvođača, odnosno ponuđača tamnog piva koji po vašem osobnom iskustvu nudi u Hrvatskoj apsolutno najbolji omjer cijene i kvalitete. Tomislav pivo jedino se na domaćem tržištu proizvodi od preprženog slada i bez aditiva što mu daje poseban i karakterisitčan okus.

Iz Zagrebačke pivovare ističu da je ovo priznanje od velike važnosti. “Uvijek nam je drago dobiti priznanje za svoje proizvode, posebice kada ono dolazi od naših potrošača. Kontinuirano radimo na kvaliteti naših proizvoda i drago nam je što potrošači to prepoznaju. Hvala im na tome jer upravo njih imamo na umu kod kreiranja svih proizvoda Zagrebačke pivovare”, rekao je Zlatko Novaković, marketing menadžer za domaće brendove u Zagrebačkoj pivovari.

Best Buy nagradu tvrtkama i proizvodima koji su posvećeni izvrsnosti i predanom odnosu s klijentima, zaposlenicima i poslovnim partnerima dodjeljuje međunarodna organizacija ICERTIAS – International Certification Association sa sjedištem u Švicarskoj. Cilj Best Buy istraživanja je utvrditi koje kompanije, proizvodi i usluge nude najbolji omjer cijene i kvalitete na tržištu. Tvrtke ne mogu samostalno nominirati svoje proizvode, već se putem web forme potrošačima donose upitnici u sklopu Google AdWord kampanja prema kategorijama proizvoda. Ista istraživanja provode se u više od 40 zemalja u svijetu, a laureati su brojne poznate svjetske kompanije.

Proizvodnja Tomislav piva započela je 1925. godine u čast tisućite obljetnice krunidbe kralja Tomislava. Radi se o tamnom pivu koje je omiljeno među onima koji žele uživati u punoći okusa, a zbog njegove gustoće i sastava posebno je omiljen u hladnijim periodima godine.

1 Komentar

Comments are closed.