Audicije za nove članice Zagrebačkih mažoretkinja održat će se u dvorani Zagrebačkih mažoretkinja u Palmotićevoj 30. Audicija u subotu, 17. rujna počinje u 13 sati te u utorak, 20. rujna u 20 sati. Audicije kreću, a prijaviti se mogu sve zainteresirane djevojčice i djevojke u dobi od 3 do 25 godina.

Kod kandidatkinja će se ocjenjivati smisao za ritam i njihov entuzijazam, a upravo je to ono čime se ponose članice uspješnih Zagrebačkih mažoretkinja. Voliš ples, druženja i putovanja, a naši su te nastupi oduvijek privlačili? Pridruži nam se jer iduće godine putujemo na Karibe, a družit ćemo se i u Šangaju. Postani dio ovog uspješnog kolektiva jer ćeš uz korisnu rekreaciju i zabavne koreografije upoznati odlično društvo i steći nezaboravno iskustvo.

Zagrebačke mažoretkinje su 15. rujna na glavnom zagrebačkom Trgu proslavile 4000. nastup, uz podršku gradonačelnika Milana Bandića, a gledatelji su imali prilike svjedočiti drugačijem i originalnom nastupu. Uskoro naše mažoretkinje odlaze na Europsko prvenstvo gdje će braniti titulu Prvakinja Europe.

Od osnutka 1993. godine Zagrebačke mažoretkinje su 14 puta proglašene najboljima u Europi, a do sad su održale čak 299 nastupa u 22 zemlje Amerike, Europe i Azije. Prema nizozemskoj agenciji SPH, Zagrebačke mažoretkinje godišnje vidi 12 milijuna ljudi i to kroz 250 nastupa, od kojih je 30 u inozemstvu. S više od 600 mažoretkinja, Zagrebačke mažoretkinje vrlo su uspješan kolektiv koji diljem svijeta uveličava različite ceremonije i protokole.

Iskoristi priliku, dođi na audiciju i pridruži se najboljem europskom sastavu mažoretkinja!