Počela je nova školska godina, a s njom i nove aktivnosti i izazovi. Udruga Amazonas u Capoeira centru u Kosirnikovoj 64 (Jelenovac), svake godine stvara male capoeira superheroje i superheroine.

Tim povodom organiziramo dane otvorenih vrata capoeire za djecu. Dovedite svoje dijete, neka se iskuša u ovoj afro – brazilskoj vještini i stekne nove prijatelje!

Raspored treninga je:

  • Djeca od 4 do 6 godina: 16. i 18. rujna – od 17:00 do 17:45 sati
  • Školarci od 1. do 4. razreda: 25. i 27. rujna – od 18:15 do 19:15 sati
  • Školarci od 5. do 8. razreda: 24. i 27. rujna – od 19:15 do 20:15 sati

Capoeira je afro – brazilska vještina koja predstavlja dijalog pokreta, igru nadmudrivanja; tu se uz ritam i pozitivnu energiju kreira vještina koja razvija cijelo tijelo i briše razlike spola, dobi i rase. Capoeira Amazonas prva je hrvatska capoeira škola, a naši polaznici i polaznice su djeca, mladi i odrasli.

Prakticiranje capoeire utječe na normalan rast i razvoj kod djece, bilo koje dobi. Razvijaju se motoričke sposobnosti, fleksibilnost, izdržljivost te osjećaj za prostor i kinestetiku, a osnažuje se i krvožilni sustav. Osim toga, sviranje i pjevanje je jedan od važnih elemenata ove vještine pa možemo reći da je capoeira muzikalna vještina.

Za više informacija možete se javiti na 098 224 834 (Tena) ili na [email protected]. Sudjelovanje na danima otvorenih vrata je besplatno. Vidimo se u Amazonasu!