Ovogodišnja sedma po redu ljetna manifestacija Art park ušla je u svoj posljednji tjedan, a do nedjelje, 17. srpnja, u najljepšoj gradskoj hladovini zagrebačkog parka Ribnjak, tik do Centra mladih Ribnjak, posjetitelje očekuje zanimljiv i raznovrstan program.

Tema ekologije se nastavlja u srijedu kada u Art park stiže Zelena akcija s bogatim programom povodom kampanje #srpanjbezplastike, a istovremeno s početkom u 18 sati Teatar Cirkus Punkt će održati besplatnu radionicu fizičkog teatra za djecu.

Četvrtak je rezerviran za promociju albuma i koncert uživo od 21 sat fantastičnog mladog benda Pitaj klince što će biti najbolji uvod finalni glazbeni vikend. Nakon after work Buvljaka koji počinje već u 17 sati, petak će obilježiti svirka sjajnog benda Ukleti dukat i dobar zvuk starih gramofonskih ploča prije i poslije koncerta.

Zadnja subota ovogodišnjeg Posljednjeg cirkusa na Ribnjaku od 16 sati donosi veliki popodnevni turnir u stolnom tenisu, i to u suradnji Centra mladih Ribnjak, Mjesnog odbora Ribnjak i Art parka. Svi su pozvani sudjelovati u ovom eventu kojim se ping-pong želi vratiti u park Ribnjak gdje je nekad bilo središte ovog sporta u Zagrebu. Subotnja večer bit će posljednja prilika za ples u Art parku ove godine i zato je svim posjetiteljima zagarantiran veliki plesni tulum.

Projekt se održava uz podršku Turističke zajednice grada Zagreba, Grada Zagreba te podršku prijatelja i sponzora Festivala kao što su Pivovara Medvedgrad, Chromos boje i lakovi, Graffitishop.hr, HSM informatika, Acer Hrvatska, Fraktura, Floraart, Jamnica.

Detaljne informacije pratite putem službenih FB / IG profila.