Aktualno tražite posao? Portal posao.hr ima aktualno rješenje za vas! I ovog tjedna donosi vam 10 primamljivih poslovnih prilika. Sretno!

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava Glavnog stručnjaka za zaštitu na radu (m/ž). U opisu posla nalazi se unapređenje sustava zaštite na radu, zaštite okoliša i zaštite od požara te stručna pomoć ovlaštenicima i radnicima pri njihovoj primjeni. Poslodavac nudi stimulativna primanja uz dodatke na plaću, dodatne noovčane naknade i nagrade te pogodnosti za (buduće) roditelje. Mjesto rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju do 25.09.2023.

Style Door d.o.o. zapošljava Voditelja prodaje (m/ž). Traže proaktivnu i komunikativnu osobu s višegodišnjim iskustvom u vođenju prodaje koja će biti odgovorna za upravljanje i organiziranje prodaje. Poslodavac nudi nagrade i poticaje za ostvarene rezultate. Mjesto rada je Zagreb. Prijaviti se možete do 29.09.2023.

                                                                                                                                     Super Igra d.o.o. / Residence Grupa zapošljava Čistača / Sobara (m/ž). Ovaj se posao obavlja u Zagrebu – Sesvetama. U opisu posla se nalazi održavanje glavne zgrade i okoliša, održavanje restorana, caffe bara i ulaza, održavanje sala po potrebi te, dogovoru sa voditeljicom domaćinstva, pomoć na sobama ako je gužva. Prijaviti se možete do 03.10.2023.

Knauf Insulation d.o.o. traži Proizvodno – transportnog radnika (m/ž). Od kandidata se očekuje proaktivnost, prilagodljivost i otvorenost za učenje te je poželjno radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno vrijeme, stimulativna primanja te razne dodatne benefte. Mjesto rada je Novi Marof. Prijaviti se možete do 02.10.2023.

Simps’ S d.o.o. zapošljava Knjigovodstveno – administrativnog referenta (m/ž). Posao se obavlja u Zagrebu. Prijave se zaprimaju do 26.09.2023. Od kandidata očekuju minimalno dvije godine radnog iskustva u obavljanju računovodstveno-knjigovodstvenih poslova te izražene organizacijske sposobnosti i sposobnost upravljanja vremenom.

Workforce Ljudski Potencijali d.o.o. zapošljava na poziciji Djelatnik u skladištu tekstila (m/ž). Mjesto rada nalazi se u Zagrebu (Žitnjak). Od kandidata očekuju timski duh te motiviranost i odgovornost. Poslodavac osigurava fiksnu plaću od 700 do 750€, ovisno o iskustvu i mjesečnu stimulaciju na ispunjenu normu do 400€. Prijaviti se možete do 12.10.2023.

Auto Salon Toš traži Perača vozila – Domara (m/ž). Opis posla uključuje pranje vozila samo za potrebe autosalona, održavanje radionice i okoliša. Poslodavac nudi stalni radni odnos i rad u ugodnom okruženju. Mjesto rada je Sesvete, a prijaviti se možete do 03.10.2023.

TŽV Gredelj d.o.o. zapošljava na poziciji Kontrolor kvalitete (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. U opisu posla nalazi se samostalna kontrola faznih i završnih radova na putničkim i teretnim vagonima, elektromotornim i dizel motornim vlakovima te vozilima za posebne namjene. Poslodavac nudi stimulativna primanja. Možete se prijaviti do 28.09.2023.

Dupin d.o.o. zapošljava Vozača / Dostavljača (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Opis posla uključuje dostava robe iz asortimana kupcima (trgovačkim lancima, privatnim dućanima). Poslodavac nudi stimulativna primanja  i mogućnost napredovanja. Prijaviti se možete do 01.10.2023.

Studenac d.o.o. zapošljava Prodavača / Blagajnika (m/ž) u Zagrebačkoj županiji. Poslodavac nudi stabilna primanja s plaćenim putnim troškovima, dinamičan rad u stabilnoj rastućoj kompaniji te mogućnost profesionalnog razvoja. Možete se prijaviti do 30.09.2023.

Zavirite na posao.hr web-page i razgledajte ostatak bogate ponude poslova. Sretno u pretraživanju!