U suradnji s portalom posao.hr donosimo aktualne i atraktivne vijesti s tržišta rada. Portal za zapošljavanje donosi 10 poslovnih prilika za prijavu njihovom mogućnosti brze prijave! Sretno!

Mamut Fortis d.o.o. / Arena zapošljava Voditelja računovodstva (m/ž) u Zagrebu. Traži se osoba s 5 godina radnog iskustva na voditeljskim poslovima računovodstva i financija. Prijave se zaprimaju do 22.04.2022. putem brze prijave.

ABC strani jezici traži Profesora njemačkog jezika (m/ž) u Zagrebu. Rok za prijavu je 05.04.2022. Poslodavac nudi posao na neodređeno, 40 sati tjedno i početnu plaću 6500kn. Prijaviti se možete putem linka.

Tenderi d.o.o. zapošljava Prodajnog savjetnika za poslovne korisnike (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi stimulativna primanja, stalni radni odnos i edukaciju. Možete se prijaviti do 04.04.2022. putem brze prijave.

Salumeria Mangia traži Prodavača (m/ž) u Zagrebu. Prijave traju do 05.04.2022. Posao uključuje rad s hranom, slaganje sendviča i kuhanje fine talijanske kave. Prijavite se ovdje.

Očna optika Luna d.o.o. zapošljava Optičara (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi stimulativna primanja, neradne nedjelje i blagdane te ugodnu, dinamičnu i pozitivnu radnu atmosferu. Prijavite se do 17.04.2022. putem linka.

Mondopharm t.o. zapošljava Magistra farmacije / Farmaceutskog tehničara (m/ž). Rok za prijavu je 05.04.2022. Za posao je potrebno 2 godine radnog iskustva. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Pepco Croatia d.o.o. zapošljava Specijalistu za ugovore o zakupu (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi redovita primanja, dodatak za prijevoz, popust za zaposlenike te priliku za razvoj i napredovanje. Prijaviti se možete do 12.04.2022. putem brze prijave.

Poliklinika Glavić zapošljava Specijalistu marketinga (m/ž) u Zagrebu. Kandidata očekuje kontinuirano stručno usavršavanje i rad na zanimljivim međunarodnim projektima. Prijave se zaprimaju do 04.04.2022. putem linka.

Modus Studio d.o.o. traži Voditelja poslovanja prodaje softvera (m/ž) u Zagrebu. Od kandidata se traći iskustvo u radu s klijentima i IT području, dok je poznavanje prodajnog sektora prednost. Prijave traju do 26.04.2022. Prijavite se ovdje.

Konfekt d.o.o. / Slastičarnica Orijent zapošljava Slastičara (m/ž) u Zagrebu. Rok za prijavu je 04.04.2022. Posao uključuje izradu krema i biskvita te izradu dekoracija torti. Prijave se zaprimaju putem brze prijave.

Za dodatnu ponudu poslova kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Želimo vam sreću prilikom prijave!