Late Night ShoppingŠesti po redu “Late Night Shopping” koji organizira Westgate održat će se od 10. do 12. lipnja. Tijekom promotivne akcije posjetitelji će moći kupovati  po iznimno povoljnim cijenama od 20 sati pa sve do ponoći i opskrbiti se sa svime što je potrebno za nezaboravno ljeto.

Što se tiče odjeće na najveće popuste kupci će naići u dućanima High koji nudi popust od 80% na cjelokupni asortiman brenda Calvin Klein, kao i u Fox-u koji daje popust od 50% na novu kolekciju. Još se ističu New Yorker i Ann Cristine koji daju popust od 50 do 70% popusta na dio asortimana te Prenatal koji daje popust od 60% na cjelokupan asortiman.

Za one koji se vole voziti na biciklu dućan Maya Maya je pripremio popust na biciklističku odjeću od 60%, dok je Ghetaldus pripremio popust do 45% na sunčane naočale.

Do sada se noćni shopping u Westgate-u pokazao kao poslastica za sve ljubitelje mode, a to dokazuju i posjetitelji različite starosne dobi koji su redovito kupovali sve od kozmetike, parfema, odjeće i obuće.

VRIJEME ODRŽAVANJA PO DANIMA:

  • petak, 10. lipnja od 18 do 24 sata
  • subota, 11. lipnja od 18 do 24 sata
  • nedjelja, 12. lipnja od 18 do 21 sat

Besplatni prijevoz do Westgatea je s Črnomerca, Ljubljanice i Savskog Mosta (ispred Studentskog doma “Stjepan Radić”).

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here