Mali plac s Tavana kreće s novom sezonom popularnog Noćnog placa, a za početak održavat će se tri subote zaredom do kraja srpnja (16., 23. i 30. srpnja) u večernjim terminima na Tavanu u Sinkovićevoj 8.

IMG_3754

Noćni placevi prilika su da se prije izlaska ili spremanja romantične subotnje večere skokne po kakav slastan zalogaj, nazdravi smoothijem ili koktelom na tavanskoj terasi, u dobrom društvu, s jednim od najljepših pogleda u gradu. Sve ‘’ulovljeno’’ na noćnom, subotnjem maloplacju pogodno je za konzumiranje u sklopu nedjeljnog doručka s voćem, zelenim smoothijima, svježim salatama, kozjim sirom i / ili hruskavim kruščićima.

IMG_3829

Ulaz je slobodan, a Mali plac s Tavana u subotnjem, noćnom, tavanskom izdanju u Sinkovićevoj  8 otvoren je od 19:00 do 23:00 sata.

Mali plac s Tavana – “mobilna” tržnica koja okuplja male proizvođače organske hrane iz raznih regija Hrvatske aktivno se na više lokacija, združen s raznim projektima, uključio u obogaćivanje ljetne zagrebačke ponude, a uz Tavan subotama može ga se pronaći i u drugim zanimljivim gradskim prostorima.