Hrvatski tenisači nakon što su po drugi put u povijesti osvojili Davis cup i time postali prvaci svijeta nakon trinaest godina, ovaj nevjerovatni uspjeh proslavili su uz Mišinu pjesmu ‘Poljubi zemlju po kojoj hodaš’. Uz jednu od najpoznatijih Mišinih pjesama slavili su izbornik Željko Krajan, Marin Čilić, Borna Ćorić, Ivan Dodig i Mate Pavić. Hrvatska teniska reprezentacija se tako pridružila hrvatskoj nogometnoj i rukometnoj reprezentaciji te su pokazali kako se mnogobrojni sportski uspjesi slave uz Mišine pjesme. ‘Poljubi zemlju po kojoj hodaš’  bila je himna hrvatskih rukometaša, nogometaša a sada i tenisača.

U Splitu, ali i u cijeloj okolici vlada veliki interes za Mišin koncert pod nazivom ‘Samo nas nebo rastavit može’ u Spaladium areni. Iz splitskih kafića se mogu čuti Mišini hitovi, tako da svi  u gradu pod Marjanom odbrojavaju dane do 22. prosinca, pa na vrijeme osigurajte svoje mjesto u dvorani i zajedno s prvim brkom estrade pjevajte pjesme uz koje smo svi odrasli. S obzirom da su ulaznice za prvu razinu tribina rasprodane kao i većeg dijela partera, organizator je prošlog četvrtka u prodaju pustio gornju tribinu, također po cijeni od 129 kuna.

Miši će se na pozornici ovog velikog koncerta pridružiti i glazbeni gosti – kćerka Ivana Kovač, klapa Rišpet te gost iznenađenja. Ulaznice za koncert koji ne smijete propustiti su u prodaji  putem sustava Eventim i Croatia Tickets i to po cijeni: 99 kuna za parter, te 129 kuna za tribine.

Proslavu tenisača uz pjesmu Miše Kovača možete pogledati u video na linku:  https://youtu.be/1ajM5fI_3vo