Početna Mozaik Poliklinika Duduković – nova estetska oaza

Poliklinika Duduković – nova estetska oaza

Za sve one koji brinu o svojoj koži i njeguju mladolik izgled, Zagreb je od jučer bogatiji za upravo takvu oazu u samom centru grada, na adresi Trg Mažuranića 3, čije uređenje nosi potpis renomirane arhitektice Vlatke Čizmić.

Poliklinika Duduković je poliklinika na koju se dugo čekalo s obzirom na to da dr. Duduković predstavlja pravo osvježenje hrvatske estetske scene. U današnjem svijetu kada je odlazak na beauty tretmane postala svakodnevica, važno je uz obavljen tretman dobiti i savjet te stručno mišljenje koje u čitavom tom procesu pomaže klijentu. Obrisati godine s lica i biti zauvijek mlad, nešto je čemu teži gotovo svatko.

Osnivač Poliklinike, dr. sc. Mladen Duduković, mnogima je do sada bio poznat kao vrlo traženi gostujući liječnik u drugim Poliklinikama, gdje je uspješno tretirao klijente anti age uslugama i drugim estetskim zahvatima.

Dr. Duduković završio je Medicinski fakultet u Zagrebu nakon čega je završio specijalizaciju plastično-rekonstruktivne i estetske kirurgije. Također je i doktorirao na Medicinskom Fakultetu u Zagrebu. Dio edukacije proveo je u najboljoj američkoj bolnici Johns Hopkins u Baltimoreu, a veliki dio njegove prakse su i estetske operacije grudi, lica i tijela. Osim navedenog, dr. Duduković je i hrvatski i internacionalni trener za nekirurški lifting lica sve popularnijim nitima Silhouette Soft, a koristi i potpuno novi filer Ellanse koji garantira dugoročnije rezultate od standardnih hijaluronskih filera. Od samog početka, dr. Duduković je i redovni kolumnist portala Estetica.hr, jedinog estetskog portala u Hrvatskoj.

Strateški partner Biologique Recherche

S obzirom na usku povezanost estetske medicine i kozmetologije, za strateškog partnera odabrao je poznati francuski brend Biologique Recherche te će se u Poliklinici osim estetskih tretmana moći rezervirati kozmetički tretmani lica i tijela pod stručnim vodstvom kozmetologinje Latice Lauš koja ima višegodišnje iskustvo u radu sa spomenutim brendom.

Usluge ambulantne estetske kirurgije

U Poliklinici će se nuditi i usluge ambulantne estetske kirurgije poput korekcija očnih kapaka i položaja obrva te korekcija odstojećih ušiju uz mogućnosti kirurškog uklanjanja madeža i ostalih kožnih promjena. U stručnom timu bit će zaposlen i dermatolog radi dermoskopske dijagnostike madeža i promjena na koži, pravodobnog prepoznavanja i liječenja postojećih bolesti kože, noktiju i vlasišta, te osiguranja cjelovitog pristupa anti-ageing strategiji za postizanje optimalnog izgleda i funkcije kože.

U ponudi je i kompletan anti ageing program (pomlađivanje botoxom, dermalnim hijaluronskim filerima najbolje kvalitete poput brendova Juvederm i Restylane, pomlađivanje kože vlastitom plazmom, mezoterapijom i pilinzima poznatih svjetskih brendova poput ZO (Zein Obagi) i Mesoestetic. Također će se moći obaviti i konzultacije za gotovo sve estetske operacije koje će dr. Duduković obavljati u suradnim ustanovama poput Poliklinike Sinteza i Poliklinike Ribnjak.

Sve informacije o Poliklinici Duduković možete pratiti i na www.dudukovic.hr.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here