Početna Vijesti Business Pokrenut mobilni poslovni news portal

Pokrenut mobilni poslovni news portal

U današnje vrijeme postalo je normalno „surfati“ gdje god se nalazili stoga je poslovni news portal www.poslovni-savjetnik.com odlučio pratiti trendove i svojim vjernim čitateljima ponuditi verziju ovog mobilnog poslovnog news portala.

Centralni poslovni news portal Poslovnog savjetnika za svoje čitatelje dostupan je i u mobilnoj verziji te je optimiziran za sve uređaje. Portal je moguće pronaći na adresi m.poslovni-savjetnik.com ili na način da jednostavno u mobitel upišete poslovni-savjetnik.com, a redirekcija na mobilnu verziju će se dogoditi automatski.

Najnovije informacije iz politike, svijeta financija, poduzetništva, managementa, marketinga i prodaje od sada možete čitati i naravno komentirati putem Facebooka i Twittera gdje god se nalazili.

“Mobilna verzija slična je originalnoj verziji news poslovnog portala Poslovnog savjetnika, ali je prilagođena mobilnim uređajima kako bi korisnici što brže i jednostavnije pretraživali sadržaje”, kaže glavni urednik portala Igor Milinović.

“Centralni poslovni news portal poslovni-savjetnik.com pokrenut je kao nadogradnja tiskanom izdanju poslovnog mjesečnika Poslovni savjetnik. Nakon samo nešto više od godinu dana prema Gemius Audience analizi za siječanj 2012., portal Poslovnog savjetnika je zauzeo drugo mjesto po posjećenosti u kategoriji hrvatski poslovni news portali. To je svakako rezultat našeg ulaganja i stalnog rada na portalu, što planiramo i dalje kako bismo poslovali u skladu s trendovima i posjetiteljima, te oglašivačima pružili sve ono što nas i traže”, kaže direktorica portala Sandra Mihelčić.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here