Pretpostavljamo da ste čuli za snagu i ljepotu eteričnih ulja! Ako i niste, nikad nije kasno za zaljubiti se u njegove čari, u pustolovinu aromaterapije.

Zašto baš eterična ulja?

Blagodati korištenja eteričnih ulja su beskrajne – ona smiruju, opuštaju, energiziraju, djeluju kao afrodizijak…

Eterična ulja imaju dugu tradiciju u povijesti čovječanstva. Korištena su kao prva medicina jer imaju snažan učinak na naš Well Be. Radi se o smjesi hlapivih, biološki aktivnih spojeva dobivenih iz biljnog materijala destilacijom ili tiještenjem. Prepuna su aktivnih molekula, minerala, antioksidansa te zbog malih molekula i lipofilnosti kroz kožu, veoma brzo ulaze u organizam. Mogu se koristiti u ljekovite svrhe, za ljepotu, opuštanje, u domaćinstvima, prehrani…

Eterična ulja mogu zaista djelovati na vaš život, podići ga na jednu novu razinu, ali je jako bitno izabrati kvalitetna i čista eterična ulja – ulja koja inspiriraju.

Young Living ulja su lider u svijetu, s tradicijom dugom 20 godina i prisutni su na svim kontinentima. Iznimna ponuda od čak 300 proizvoda besprijekorne kvalitete nastalih načelima Sourcing, Science i Standards – SEED TO SEAL. Koriste se u aromaterapiji, za emocionalno zadovoljstvo, u zdravstvene svrhe, za osobnu njegu, u kućanstvima…

 

Zašto baš Young living ulja inspiriraju milijune ljudi u svijetu!?

Osim što se radi o iznimnim uljima i proizvodima napravljenim na njihovoj bazi, bitna stvar u svakoj uspješnoj priči, pa tako i ovoj, je da dolazi od srca. Kad se u to integrira visoka razina stručnosti, tradicija uvezena s modernim tehnologijama i inovacijama, potvrđeno milijunima zadovoljnih korisnika, dobiva se potvrda autentičnog rješenja iz prirode, Young Living proizvoda. Riječ je o proizvodima koji zaista s ponosom nose naslov najkvalitetnija ulja na svijetu, a tome prilog ide činjenica da se ne prodaju kroz klasičnu prodaju, nego putem direktne distribucije koju sačinjavaju neovisni Young Living distributeri, ujedno i sami korisnici proizvoda koji su ih integrirali u svoju svakodnevicu.

Young Living doslovce podiže kvalitetu vašeg života jer uz to što vas inspiriraju da oplemenjujete svoju život integrirajući ih u svoj svakodnevicu, ulaskom u ovu uljnu revoluciju mijenjate svoj život nabolje. Young Living putovanje vodi do cjelokupnog životnog blagostanja. Kao neovisni distributer postajete dio svjetskog pokreta koji vam donosi brojne povlastice, od pristupa ekskluzivnim proizvodima do neograničenih financijskih mogućnosti i uzbuđenja.

Tražite inspiraciju? Probajte s Young Living eteričnim uljima. Radi se o višestrukim dobrobitima kvaliteti vašeg života. Stoga uzmite stvari u svoje ruke, pridružite se Young Living misiji koja je posvećena promicanju energije prirode, eteričnih ulja te nadahnjuje pojedinca u potrazi za zdravljem, smislom i obiljem.

Više informacija na [email protected]

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here