Početna Događanja Podarite si najljepši osmijeh zahvaljujući specijalistima iz iDENT poliklinike

  Podarite si najljepši osmijeh zahvaljujući specijalistima iz iDENT poliklinike

  Stomatološka poliklinika iDENT posluje od 2010. godine. Više od 10 godina postojanja i nekoliko tisuća pacijenata godišnje ono je gdje sadašnji i budući pacijenti prepoznaju njihovu kvalitetu. Vizija poliklinike iDENT prožeta je prije svega željom da svojim pacijentima osigura najbolje stomatološke usluge te da razvijaju iDENT polikliniku koja prednjači u vodećim svjetskim stomatološkim trendovima, a uz ljubav i predanost poslu njihova najveća motivacija su upravo pacijenti čiji je osmijeh njihova najveća potvrda uspjeha.

  Njegujući individualan pristup, poliklinika iDENT stekla je povjerenje mnogih pacijenata. iDENT Poliklinika opremljena je najmodernijom kirurškom salom  što omogućuje zahvate u sedaciji, a također je i edukacijski centar za oralno kirurške tečajeve stomatologa. Poliklinika ima sve što je potrebno za novi osmijeh na jednom mjestu – specijaliste svih grana stomatologije, RTG odjel, oralni skener, ali i stručnjake za estetiku lica. Na taj način mogu pružiti kompletnu uslugu u što kraćem vremenu.

  U poliklinici iDENT svaki je detalj važan, a svoje usluge u potpunosti prilagođavaju svakom pacijentu ponaosob. To znači da se posebna pažnja pridaje na individualnom pristupu te svakom slučaju pristupaju s puno pažnje, uzimajući u obzir želje i mogućnosti pacijenata. Pomoću naprednih dijagnostičkih tehnika, planiranje svakog zahvata također rade uz konzultaciju s pacijentima kako bi postigli optimalnu terapijsku metodu te zadovoljavajući krajnji rezultat. Takav pristup omogućava i da svakog pacijenta promatraju prvenstveno kao osobu koja želi unaprijediti svoje zdravlje i svoj osmijeh, što je temelj za samopouzdanje kao preduvjet za bolji privatni i profesionalni život.

  dr.Tamara Zaja Miličić i dr. Zoran Ivasović

  Pružite svoje povjerenje uspješnom timu stručnjaka koji će ga svojim kvalitetnim pristupom i uvažavanjem vaših potreba opravdati i zauzvrat vam dati blistav i zdrav osmijeh! Jer vaš osmijeh naša je strast.

  Narudžbe za preglede i zahvate možete obaviti telefonski na 01/4572-433, emailom na [email protected]

  Adresa iDENT poliklinike je Radnička cesta 21/I, u Zagrebu.

  A više informacija potražite na www.ident.hr

  Foto: John Pavlish