Danas, 13. rujna počinje spektakularan Rujanfest, na kojem će nastupiti brojna poznata imena, čije se nastupe nestrpljivo čekalo. Potvrda da glazba ne poznaje granice, definitivno su razvrsni nastupi  i brojni sadržaji u kojima će mnogobrojna publika imati priliku uživati na Bundeku. Na velikoj Fest pozornici nastupit će YouTube zvijezde Jala Brat & Buba Corelli, nakon njih će se na pozornicu popeti Željko Joksimović, a Joško Čagalj Jole, dodatno će zagrijati atmosferu na toj istoj pozornici. Istovremeno na Open-air pozornici, publiku će zabavljati legendarni Edo Maajka, dok će na Extra pozornici zapjevati Dejan Matić. 14. rujna ili točnije subota i Fest pozornica, rezervirana je za Seku Aleksić i Miroslava Ilića, dok će na Open-air pozornici nastupiti Dino Jelusić, grupa Detour i DJ Roby Silva.

Raznolika ugostiteljska ponuda prostirat će se na rekordnih 2.500 m2 te će nuditi raznolike specijalitete svih hrvatskih regija, za čiju će se pripremu brinuti vrhunski kuhari. Program za djecu nikoga neće ostaviti ravnodušnim, a tu je i najveći lunapark u Hrvatskoj koji je također našao mjesto na ovogodišnjem Rujanfestu.

Rujanfest je definitivno manifestacija koja se ne propušta i mjesto na kojem zabava, druženje i smijeh ne izostaju. Na Bundeku se može pronaći glazba za svakoga i cijena ulaznice koja je svima pristupačna. Ulaz do 18:30 sati je besplatan svaki dan, a nedjeljom cijeli dan. Redovna ulaznica košta 35kn, a za koncerte na Fest stage-u, mogu se kupiti VIP ulaznice u sustavu Eventima. https://www.eventim.hr/hr/izvodjac/rujanfest–1645/profile.html