Ljetni diskont kulture vizualCentar za kulturu Trešnjevka nastavlja lani započetu suradnju s piscem Ivanom Bauerom, pa će tako u četvrtak 25. srpnja s početkom u 20:30 sati u atriju CeKaTea biti emitirana njegova najnovija radio –dramska komedija.

Riječ je o radio-komediji premijerno emitiranoj 3. veljače ove godine: Po lojtrici gor, pa po Laščini dol!
Ivan Bauer u svojim komedijama njeguje zagrebački kajkavski govor i mentalitet, njegove su komedije urbane, vesele, ali i sjetne prema svijetu koji polagano nestaje i postaje povijest. Dosad ih je postavljeno na Hrvatskom radiju 27. Njegovi su junaci Zagrepčani srednje i starije dobi, teme su iz svakodnevnog života. Nakon emtiranja radio –dramske komedije uslijedit će razgovor s autorom. Ulaz je slobodan.

Prije stanke u programu Ljetnog diskonta kulture, pozivamo sve ljubitelje plesa da nam se pridruže na još jednom Plesu pod zvijezdama. Zavrtite se ispod otvorenog neba, plešite engleski valcer, bečki valcer, foxtrot, tango, rumbu, cha-cha-cha, rock, boogie, twist i disco fox, lyndi hop, zaplešite i rock ‘n roll…
U sklopu Plesa pod zvijezdama održat će se i mala škola plesa u sklopu koje će voditelj Tihomir Kološić poučavati korake pojedinih plesova.
Cijena ulaznice je diskontna- samo 10 kuna