Nakon što je ove srijede na Zrinjevcu započela kulturno-zabavna manifestacija More knjiga, koja je svojom posebnom ponudom te pješčanom plažom u samome centru Zagreba privukla veliki interes posjetitelja, organizatori su za vikend pripremili nova iznenađenja.

Subotnja večer tako je rezervirana za Book&Surf Party, u sklopu kojeg će s početkom u 18 sati mladi zagrebački umjetnici viziju užitka čitanja i svijeta knjiga prenijeti na surf daske, ispisujući zanimljive citate te crteže kojima opisuju vlastiti doživljaj sadržaja u njima najdražim knjigama. Uz navedeno, za ludu zabavu i pravni morski ambijent bit će zadužen DJ, a za sve posjetitelje organiziran je „do-it-yourself“ kutak gdje će svi zainteresirani moći prikazati svoje umjetničko umijeće te ponuditi svoj doživljaj na knjige.

Pored zanimljivih crteža svi posjetitelji imat će priliku uživati u više od 150 atraktivnih naslova dostupnih u jedinstvenom ambijentu pješčane plaže, ležaljki i suncobrana popraćenih zanimljivom gastronomskom ponudom.

Za potpuni užitak u sklopu ove kulturno-zabavne manifestacije dovoljno je posjetiti kućice u blizini plaže, u kojima možete pronaći slastice, sendviče te ukusne koktele koja nose imena po nekim od najvećih svjetskih bestselera iz svijeta knjiga.

Zagrebačko More knjiga otvoreno je do 6. srpnja svakog dana od 10 do 23 sata, a izdavačka kuća Lumen kao organizator za sve posjetitelje pripremila je i Book&Cocktail Happy Hour, koji svakog dana od 17 do 20 sati omogućuje kupnju knjiga te koktela po posebnim promotivnim cijenama.