Kultna pivnica Zagrebačke pivovare, od sada poznata i kao “Pivana“, predstavila se u potpuno novom vizualnom ruhu. Na jučerašnjem službenom i svečanom otvaranju gosti su posvjedočili novom konceptu uređenja, temeljenom na jedinstvenom ugođaju koji priča priču o povijesti Zagrebačke pivovare, istovremeno stvarajući ugodnu atmosferu za druženja, izlaske te uživanje u bogatom izboru piva i pivske gastroponude.

Pivnica koja informira i educira

Osim izložaka iz bogate povijesti Zagrebačke pivovare, ova je osvježena pivnica prožeta i nizom edukativnih i informativnih detalja iz povijesti pivarstva i svijeta piva. Nema sumnje da je i ovo još jedan korak naprijed u unaprijeđenju ugostiteljske i turističke ponude Zagreba njegovim stanovnicima, ali i gostima iz okolice ili inozemstva.

Osim što će karta ugostiteljske i zabavne ponude Zagreba biti obogaćena kultnim mjestom okupljanja ljubitelja piva, želja je Zagrebačke pivovare učiniti Pivanu istinskim muzejom piva i pivske kulture putem škole pivarstva i pravilnog točenja piva te sljubljivanja piva i hrane.

Ponudu možete pratiti na njihovoj službenoj Facebook stranici

Otvorena novouređena pivnica Zagrebačke pivovare
Foto: Ivana Rushaidat i Aki Rahimovski zapjevali su na otvorenju novouređene pivnice

 

 

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here