Trodnevna rezidentura Pipsa u Saxu, od četvrtka 23. do subote 25. travnja odvijat će se pred rasprodanim klubom. Ulaznice za petak i subotu odavno su rasprodane, a u prodaji je svega nekoliko karata za četvrtak koje će u sljedećim danima nestati.

Za ova tri iznimna koncerta bend će pripremiti tri različite programa. Prvi dan kombinirati će akustičan i električan nastup, drugi dan će svirati isključivo akustično, a zadnju večer planirali stisnuti gas i odvrnuti pojačala. Bit će to odlična prilika vidjeti Pipse u intimnijem formatu i sasvim drugom okruženju, bez velike produkcije, ali uz bogat opus ovih Zagrepčana koji su kroz dva desetljeća dugu karijeru svojim pjesmama odgojili generacije fanova.

Jedan od najboljih koncertnih prostora u Zagrebu stoga će biti sjajan poligon za bezvremenske stvari Pipsa, kao što su “Gume na kotačima”, “Ljubav”, “Malena”, “Poštar lakog sna”, “Plači”, “Na putu prema dolje”, “Rosita Pedringo” ili pak “Narko”, kao i noviju “Htio bi da me voliš” ili “Dementor”, a bogatim dnevnikom rada Daddy i njegova družina pokazuju zašto su jedan od najboljih bendova u Hrvatskoj i regiji.

Cijena preostalih ulaznica u pretprodaji je 70 kuna, odnosno 90 kuna na dan koncerta (ukoliko ih ostane), a ulaznice se mogu kupiti na blagajni kluba Sax u Palmotićevoj ulici. Rezervacije i informacije su na mailu [email protected] i broju telefona 01/4872 836, a sve potražite i na web stranici kluba www.sax-zg.hr.