Književnica Petra Heisinger uoči Dana Žena predstavlja se neobičnim djelom prepoznatim diljem Lijepe Naše, imena: “Ja sam Petra nećete me slomiti.” Kako autorica sama kaže cilj ove knjige jest da, po završetku čitanja, čitatelj umjesto njenog imena stavi svoje.

Knjigu je publika prepoznala i prigrlila osim kao svog suputnika i motivatora u prolazu kroz ključne životne izazove također i kao usmjerenje u podizanju zdrave samosvijesti, samopoštovanja, samopouzdanja i nadasve Hrabrosti.

U samoj knjizi, specifičnim stilom pisanja čitatelja se provlači kroz žive slike od djetinjstva do poslovne i privatne realizacije djevojčice koja nije prihvaćala nametnuta uvjerenja.
Jedan od citata koji je osobito privukao pažnju glasi: “Nisu krletke za orlove.”
Ova višeslojna knjiga jest zapravo koncentrat kojeg žene, u brojnim osvrtima na samu knjigu, često nazivaju udžbenikom.

Nastavak knjige u obliku je programa naziva “Pospremi glavu” kojeg je Petra kreirala u svrhu svima najvažnije kozmetike- one unutarnje.

Više o programu možete naći na https://bit.ly/pospremiglavu iako je cjelovit opis benefita programa daleko više od samog opisa programa.

Njezin dosadašnji rad susrela je Mreža Hrvatskih Žena i prepoznala ga udijelivši Petri nagradu biranu među Hrvaticama cijeloga svijeta: “Utjecajne hrvatske žene 2024.”

“Ovo prepoznavanje namijenjeno je širenju nekih novih i još većih kružnica Dobra, mog životnog poziva”, kaže Petra.

Nadolazeće promocije ove vrlo neobične ali vrlo prepoznate knjige “Ja sam Petra nećete me slomiti” održat će se prema sljedećem rasporedu:

U Omišu
Ime knjižnice: Gradska knjižnica Omiš
Adresa: Punta 1, 21310, Omiš
Vrijeme: 5. ožujka 2024. u 19:00 sati

U Splitu
Ime knjižnice: Gradska knjižnica Marka Marulića Split
Adresa: Ulica slobode 2, Split
Vrijeme promocije: 6. ožujka 2024. u 18:30 u Zagrebu
U sklopu događanja uoči dodjele nagrade Hrvatske utjecajne žene 2024
Adresa: Hrvatska Matica Iseljenika
Trg Stjepana Radića 3
Vrijeme promocije: 14 h

U promociju je uključeno predavanje imena: “Životni izazovi kao poligon za osobni rast” koje će biti popraćeno skladbama na flauti.