Žedni i gladni dobre hrane i zabave nestrpljivo čekamo subotu, 26. 11. i udar Gričkog topa koji će označiti početak Fuliranja.

Cilj projekta je promocija hrvatske gastronomije koja postaje sve snažniji atribut u privlačenju posjetitelja  i turista te brandiranju Hrvatske kao gastro destinacije.

  1. FULIRANJE OVE GODINE SLAVI PETI ROĐENDAN

Fuliranje, jedno od prvih i najoriginalnijih adventskih događanja ove zime slavi svoj 5ti rođendan. U tih pet godina, Fuliranje je posjetilo preko milijun posjetitelja koji su uživali u više od 500 koncerata i nastupa glazbenika, DJ-a, performera i izložbi.  Za ovu zimu Fuliranje priprema još mnoga iznenađenja u povodu svojih prvih pet godina.

  1. VIŠE LOKACIJA U GRADU ZA FULIRANJE

I ove zima Fuliranje se odvija na dvije lokacije, u Tomićevoj i Kurelčevoj ulici. Na svakoj lokaciji odvijat će se brojna događanja s drugačijim programima i konceptima kojima neće nedostajati dobre zabave i vrhunskih gastro užitaka.

  1. OVU ZIMU FULIRANJE IDE DALJE

Ovu zimu Fuliranje ide dalje te svojim posjetiteljima nudi dva nova koncepta. Tako će Tomićeva ulica postati gastro meka za sve foodije i zaljubljenike u hranu i dobru zabavu dok će Kurelčevom prašiti  zarazni disco ritmovi.

presjekom-disko-kulture-ideja-je-rasplesati-i-ugrijati-posjetitelje-u-hl

  1. TOMIĆEVA CHEF STREET

Tomićeva aka The Foodiest street in the world u suradnji sa Andrejom Barbieriem i Marinom Medakom, ove će godine, prvi put na cesti, ugostiti najbolje i najatraktivnije hrvatske kuhare, Dino Galvagno, Braco Sanjin, Tomislav Škunca – Škuf, Tvrtko Šakota, Ivan Pažanin, Petra Jelenić i Hrvoje Zirojević samo su neki od kuhara koji će posjetiteljima predstaviti svoje kreacije.

Visoke gastro ambicije ne prestaju s kuharima, tako da će se u Tomićevoj po prvi putra predstaviti klaster najboljih srednje dalmatinskih restorana i kuhara pod brandom MURTER – KORNATI, a koji čine restorani FABRO, BOBA,  OPAT I FEŠTA. Osim njih, u ulici je i jedan od najboljih istarskih restorana, VODNJANKA, a  za slastice tu su RougeMarin Choco Bar, Fritula Bar i Palačinka Bar.

Svoj talent i dobru energiju u ulicu će donjeti i BABY DOOKS koji će u svojoj kućici pripremati drugačije i zanimljive Hot Dogove, Kobasice i još štošta toga. Da posjetitelji ne bi ostali žedni, tu je već kultna RAKIJARNICA.

Za „kuhanje“ dobrih fotografija bit će zaslužan Photo Bootique koji će posjetiteljima omogućiti da zabilježe vesele trenutke ovogodišnjeg Fuliranja.

  1. KURELČEVA DISCO STREET

Kurelčeva ove zime postaje najveći Disko na otvorenom. Ideja je presjekom Disko kulture od njenih začetaka sa početka 70ih, pa sve do danas, rasplesati i ugrijati posjetitelje u hladne, zimske dane.

Donna Summer, Marvin Gaye, Bee Gees, Kulušić, Saloon i Studio 54, samo su neki od glazbenika i Disko ikona kojima ćemo ovim putem odati priznanje. Osim bogatog audio-vizualnog dojma, u ulici će biti odlična ponuda hrane i pića koja neće ostaviti ravnodušne ni najzahtjevnije posjetitelje. Plesnjaci, DJ-i, tematske večeri, plesne i glazbene radionice, samo su dio programa kojim dočekujemo Fulirante.