Reprezentativka Hrvatske u umjetničkom klizanju Nika Meleh i aktualni juniorski prvak Hrvatske u umjetničkom klizanju Josip Škalec zajedno će provesti Valentinovo i to na ledu Doma sportova, zahvaljujući  glavnim ulogama u predstavi Pepeljuga.

Već dvanaest godina Nika i Josip sudjeluju u svim predstavama klizačkog kluba Medo čiji su članovi, a kažu da je velika čast za svakog klizača biti dio ovakvog umjetničkog projekta, u koji je uloženo mnogo truda i rada svih klizača, trenera i prijatelja kluba.

Pepeljuga17-06

U predstavi Pepeljuga sudjeluje 100 klizača što dodatno naglašava dinamiku koreografija i izmjena scena na ledu, a najmlađa klizačica u ovoj predstavi ima samo četiri godine.

„Veliki je izazov raditi ovakve predstave gdje se istovremeno kordinira s više grupa klizača, raznog godišta, a koji ujedno kroz pokret i koreografiju mijenjaju scenografiju na ledu. U svakom slučaju jako zahtjevan ali i kreativan zadatak za svakog koreografa. “– rekla nam je Gorana Škalec Petrović, trenerica i koreografkinja klizačkog kluba Medo.

Posljednje probe su u tijeku, a  14. i 15. veljače uđete i vi u svijet mašte, ljubavi i ljepote i uživate u čaroliji koju će za vas stvoriti mali i veliki umjetnici na ledu.