Sasvim očekivano, film “Pedeset nijansi sive” obara svjetske rekorde, objavio je portal She.hr.

Dosad je za film u pretprodaji prodano više od 2,75 milijuna ulaznica i to u 39 zemalja. Svoj doprinos ovoj brojci dala je i Hrvatska u kojoj je u malo više od tjedan dana prije početka prikazivanja prodano preko 20.000 komada. Niti jedan drugi film nije se do sada uspio približiti ovom re­zultatu, kako na domaćem terenu tako i u inozemstvu pa “50 nijansi sive” već sada nastavlja zvjezdani put istoimenog književnog predloška E.L. James prevedenog na 52 jezika i s preko 100 mi­lijuna prodanih primjeraka.

Prema svim pokazateljima brojke će do prvih pretpremijernih projekcija biti višestruko veće, a na pojedinim tržišti­ma moguće je da će preći i čarobnu granicu od milijun prodanih ulaznica u pretprodaji.

Priča se vrti oko Christiana Greyja (Jamie Dornan), “savršenog muškarca prema mjerili­ma svake žene” pa tako i mlade Anstasie Steele (Dakota Johnson) kojoj nije ni na kraj pameti da bi se netko takav mogao zagledati baš u nju. No, gospodin Grey ima i svoju mračnu stranu. Film je režirala Sam Taylor– Johnson, a u CineStar kina dolazi pred Valentinovo u distribuciji Blitz film i video distribucije.

Histerija može početi

Romantičarke novog doba koje sanjaju o “pravom” muškarcu u liku i djelu Christiana Greya napokon će saznati kako je na velika platna prenijeta jedna od najupečatljivijih scena slavnog romana, ona u kojoj se tek najavljuje sve što će i obilježiti cijeli film.

Naime, nedugo nakon što su se upoznali, Christian i Anastasia “slučajno” se susreću ponovo u trgovini Clayton’s u kojoj ona povremeno radi. Dok on ku­puje uže, kombinezon, ljepljivu traku i vezice za učvršćivanje kabela, Ana ni ne sluti da će ih uskoro zajedno koristiti. Ne za sitne kućanske popravke, nego za nešto puno zanimljivije…

Pogledajte iskrice koje frcaju među protagonistima i detalje ključne za rad­nju PEDESET NIJANSI SIVE u isječku iz filma koji se nalazi u video prilogu.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here