Parni Valjak će 18. i 19. prosinca s dva velika koncertna tuluma, u dvije dvorane legendarnog Doma sportova, obilježiti dvije velike okrugle godišnjice – 40 godina postojanja te 20 godina najprodavanijeg live albuma hrvatske diskografije.

Konceptom “za povijest” ovi legendarni rockeri svojim će vjernim suputnicima akustičnim koncertom u maloj te potom električnim koncertom u velikoj dvorani, obilježiti impresivne godišnjice i to kao prvi bend koji će u dva dana odsvirati u dvije različite dvorane, na dvije različite produkcije i s dva različita programa.

“Ova su dva koncerta dvije sasvim različite priče. Električni smo oduvijek, a akustika se rodila iz nekih pauza koje smo radili na koncertima, kad bismo sjeli na pod stagea i akustično odsvirali par pjesama. I tako je to nastalo. Nismo ih nikada svirali jedan za drugim, ali rođendanski tulumi moraju biti ultimativke! Veselimo se Domu, zapravo – Domovima sportova”, poručuju iz benda.

Ulaznice za ove tulume u prodaji su od 15. srpnja, a ograničen je broj “early bird” paketa po cijeni od 200 kuna za oba koncerta. Cijene pojedinačnih ulaznica (i koncerata) do 30. rujna su 130 kuna za akustični mali Dom sportova te 110 kuna za električni veliki Dom sportova, a dostupne su kroz sustav Eventima ili na www.eventim.hr.