S  pr(a)vog mjesta u potrazi za poslom – portala posao.hr dolaze najnovije vijesti s tržišta rada, a s njima i ovotjednih top 10 poslovnih ponuda. Sretno pri zapošljavanju!

TŽV Gredelj zapošljava na poziciji Ispitivač za defektoskopska ispitivanja (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. U opisu posla nalazi se provođenje nerazornih ispitivanja vizualnom, ultrazvučnom i magnetskom metodom zavarenih spojeva primjenjujući važeće norme, propise i zakonsku regulativu. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno i stimulativna primanja. Možete se prijaviti do 21.09.2023.

PLIVA Hrvatska d.o.o. zapošljava Radnika u farmaceutskoj proizvodnji (m/ž) u Zagrebu. Poslodavac nudi stimulativna primanja uz dodatke na plaću, dodatne novčane naknade i nagrade, osiguranu prehranu te pogodnosti za roditelje i one koji će to postati. Možete se prijaviti do 10.09.2023.

Super Igra d.o.o. / Residence grupa traži Pomoćnog radnika u kuhinji (m/ž). U opisu posla nalazi se čišćenje i pospremanje kuhinje i radnih površina, priprema kuhinjske opreme i pribora za rad te zaprimanje narudžbi i prosljeđivanje istih glavnom i pomoćnim kuharima. Mjesto rada su Sesvete. Prijaviti se možete do 07.09.2023.

                                                                                                                                  Mamut Fortis d.o.o. / Arena zapošljava Voditelja tehničke službe (m/ž). Posao se obavlja od kuće. Prijave se zaprimaju do 03.09.2023. Radi se o zadacima poput koordinacije i nadziranja rada tehničke službe te upravljanja kvalitetom rada tehničke službe. Poslodavac nudi stimulativna primanja, mogućnost napredovanja i timski rad.

Interaktivna zabava d.o.o. / Igrandia zapošljava na poziciji Animatora / Odgajatelja (m/ž). Mjesto rada nalazi se u Zagrebu. U opisu posla nalazi se organizacija i provođenje raznih animacijskih aktivnosti za posjetitelje parka svih dobnih skupina. Poslodavac osigurava mogućnost ostvarivanja mjesečnog neto bonusa od 100€-200€ i priliku za profesionalni razvoj i napredovanje. Prijaviti se možete do 31.08.2023.

FACC Solutions Croatia d.o.o. traži  Proizvodnog radnika – Operatera pripreme površine / montera / lakirera (m/ž). Traže zainteresirane kandidate koji žele naučiti raditi u proizvodnji visokokvalitetnih aviodijelova kroz kvalitetnu edukaciju s ciljem dugoročne suradnje. Mjesto rada je više Jakovlje, a prijaviti se možete do 31.08.2023.

KTC d.d. zapošljava na poziciji Radnik na benzinskoj stanici (m/ž). Ovaj se posao obavlja na benzinskoj postaji Prilesje. U opisu posla se nalazi prodaja goriva, maziva, plin u bocama te ostale prehrambene i neprehrambene proizvode. Poslodavac nudi mogućnost stalnog zaposlenja. Prijaviti se možete do 31.08.2023.

Leder & Schuh d.o.o. traži Zamjenika voditelja poslovnice (m/ž). Od kandidata se očekuje višegodišnje iskustvo u maloprodaji. Poslodavac nudi popuste za djelatnike, robne bonove i premije za ostvarene prodajne rezultate. Mjesto rada je Zagreb. Prijaviti se možete do 28.08.2023.

Domprojekt d.o.o. zapošljava Građevinskog inženjera / Voditelja gradilišta (m/ž). U opisu posla nalazi se samostalno vođenje gradilišta i proizvodnje montažnih kuća te izvedba i dokumentiranje građenja po ugovoru. Mjesto rada je Zagreb, a prijave se zaprimaju do 02.09.2023.

Dupin d.o.o. zapošljava Administratora u računovodstvu (m/ž). Mjesto rada je Nova Gradiška. Od kandidata se očekuje dobro znanje MS Office paketa i razvijene organizacijske sposobnosti. Poslodavac nudi mogućnost napredovanja i daljnjeg usavršavanja te isplatu prigodnih nagrada. Prijaviti se možete do 31.08.2023.

Zavirite i na posao.hr web-stranice. Možda baš danas pronađete posao koji želite! Sretno!