Ako je suditi po Instagramu, vodećem pokazatelju trendova, ove ćemo sezone nositi i obožavati sandale u svim bojama, materijalima i uzorcima. Udobnost, jednostavnost pa čak i fotogeničnost, samo su neki od razloga što su ove sezone zasjele na tron popularnosti u konkurenciji ljetnih modela cipela. A osluškujući trendove, jedan od omiljenih brendova obuće, Skechers, napravio je kolekciju koja ima ”kvačicu” kod baš svake stavke popularnosti, što je osvojilo i mladu influencericu Veroniku Rosandić.

Platnene ili kožne, u ljetnim ili basic bojama, ravne ili na punu petu (koja savršeno ističe figuru u kupaćem kostimu), samo su neke od vrućih dilema prilikom odabira savršenog modela u ShoeBeDo dućanima i Skechers store-u. Ipak, jedno je zajedničko svima – baš svaki par asocira na godišnji odmor, uživanje, plažu, valove i neizostavni – ”lajk”.

Ljetni odjevni predmeti poput haljinica, kombinezona i hlačica bit će početak svake dobre kombinacije, a njezin savršeni kraj, u obliku upečatljivih ljetnih cipela, možete pronaći u svim ShoeBeDo dućanima, Skechers store-u ili na samo klik udaljenom webshopu www.shoebedo.com .