Uzbudljiva zagrebačka trail utrka – Medvednica trail, vraća se i ove godine s još većim izazovima i nezaboravnim doživljajem. Utrka će se održati u nedjelju, 26. 5. 2024., u zelenom Parku prirode Medvednica.

Natjecatelji će imati priliku birati između nekoliko dionica, prilagođenih različitim razinama iskustva i spremnosti:

  • Kraljevska staza (60 K) – izazov za iskusne ultraše!
  • Ponikve (45 K) – završna priprema za Kraljevsku stazu.
  • Plazur (30 K) – staza za iskusne trail trkače.
  • Gorščica (15K) – idealna za početnike u trail trčanju.
  • Hunjka (5K) – kratka, brza staza za prvi put.

Voljeli biste povesti i svoje mališane? Odlično jer imamo i dječju utrku. Sudjelovati mogu djeca od prvog do osmog razreda osnovne škole. Na dječjim utrkama imamo ograničenje od 100 djece, a kotizacija za dječje utrke je besplatna stoga požurite.

Ako želite s prijateljima na uzbudljiv način provesti nedjelju imamo i timsku utrku. Timska utrka ove godine predstavlja potpuno novi koncept u kojem se boduju nastupi članova tima na pojedinačnim dionicama, a najbolji rezultat tima osvaja titulu pobjednika.

Informacije i prijave su na službenoj web stranici utrke https://www.medvednicatrail.run/, a zapratite nas i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Pridružite nam se na ovom nezaboravnom putovanju kroz prirodu i otkrijte snagu koja leži u tišini zelene Medvednice.

###

Medvednica trail dio je Zagreb Run kupa 2024. Kup se, uz Medvednica trail utrku, sastoji od još tri utrke – ultra brza Zagrebačka milja, popularni Zagrebački noćni cener i utrka stepenicama, Zagrepčanka 512. Natjecatelji Kupa moraju sudjelovati na sve četiri utrke, a ukupni pobjednici Kupa, troje prvoplasiranih u muškoj i ženskoj kategoriji, bit će nagrađeni novčanim nagradama.