Početna Izbor Otvoren Rougemarin Park novo mjesto za sve ljubitelje eatertainmenta

Otvoren Rougemarin Park novo mjesto za sve ljubitelje eatertainmenta

Dugi proljetni dani idealni su za druženja na otvorenom, no, zelene oaze koje nude zanimljiv sadržaj, u gradu su prava rijetkost. Upravo takva, dosad neotkrivena oaza, krije se u Rougemarin Parku, koji će posjetiteljima ove sezone ponuditi novi koncept zabave i druženja – eatertainment. Ako ste u stalnoj potrazi za novim mjestima u gradu koji imaju dovoljno veliku terasu za opušteno druženje i koji nude poseban doživljaj kroz zabavu i neposredan pristup vrhunskim gastro majstorima, prestanite tražiti, vaše mjesto je Rougemarin Park.

Smješten u zelenoj šumici ispred poznatog Rougemarin restorana, ovo će mjesto za druženje na otvorenom, na više od 2500 kvadrata ponuditi potpuno novi koncept zabave. Uređenje parka pruža privatnost u hladu zelenih krošnji, a osigurava dovoljno prostora za veće i manje grupe za uživanje u opuštenoj atmosferi i mogućnost izbora različitih sadržaja za sve uzraste.

Do kraja rujna Rougemarin Park će periodično svakih par tjedana mijenjati temu, program, ponudu i sadržaj. Zašto ne biste na jednom mjestu ove sezone iskusili posebno gastro iskustvo uz program koji će vam predstaviti najeminentnije chefove, majstore slastica, barmene, cocktail majstore, pivare i zvijezde naše gastro scene? Program započinje sa Chef’s Parkom, a sve do rujna park će živjeti u različitim bojama i temama kao što su Gin park, Europark, Cocktails park, Grill park i Beer park.

Svakog dana u Chef’s Parku posjetitelji će uživati u posebnoj Rougemarin ponudi, a kao posebno iznenađenje svaki će dan svojim menijem obilježiti gostujući kuhari. Tako će samo za goste Parka kuhati poznati chefovi poput Marka Palfija, Maria Mihelja i Mate Jankovića, a za slatke užitke bit će zadužena majstorica slastičarka Petra Jelenić. „Odlučili smo iskoristiti potencijal prekrasnog, 70 godina starog parka stare Tvornice žarulja i tijekom ljeta kroz šest različitih koncepata ponuditi našim stalnim ali i novim gostima jedinstven doživljaj. Svaki koncept će imati drugačiju temu, uređenje, ponudu i program. U gastronomskoj ponudi fokusirat ćemo se na azijsku fusion priču ali u street food varijanti, no, street food u Rougemarin Parku podižemo na višu razinu. Ponudit ćemo modernije varijante Rougemarin klasika uz jako puno noviteta“, kazao je povodom otvorenja Marin Medak, chef i vlasnik restorana Rougemarin.

Osim live kuhanja u Parku, tu su i brojni popratni sadržaji, a djeca će se moći okušati u kulinarskoj igraonici pod vodstvom Hrvoja Krajnovića gdje će uz igru naučiti svoje prve kulinarske trikove. Rougemarin Park uređen je po najnovijim trendovima eatertainmenta, od barske zone u kojoj možete uživati u vrhunskoj ponudi pića, sjedeće zone za manja društva, sjenica za okupljanje većih grupa, chill zone za opuštena afterwork druženja, a nudi i poseban kutak za roditelje s djecom i zabavu za sve uzraste.

„Novi način života pokazao je kako ljudi vole uživati u opuštenom druženju na otvorenome, ali im nedostaje sadržaja, zabave, posebne ponude koja će im ponuditi neposredniji i poseban doživljaj gastronomskog iskustva. Tim smo se vodili pri kreiranju ovog prekrasnog prostora i programa u Rougemarin Parku. Želimo da ovo mjesto zaista bude mjesto koje će ponuditi raznoliku ponudu i poseban doživljaj svim posjetiteljima“, izjavila je prilikom otvorenja Sanela Seferagić Filipić, direktorica RED agencije, suorganizatora Rougemarin Parka, poznata po uspješnim gastro zabavnim konceptima koji su obilježili eatertainment scenu u Zagrebu.

Chef’s Park će potrajati do 26. svibnja kad se program nastavlja s Gin Parkom, a detaljan raspored i program događanja dostupan je na službenoj stranici Rougemarin Parka. Radno vrijeme je od 15 do 22 sata radnim danima te subotom od 11 do 22, a nedjeljom od 11 do 20 sati.

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here