Međunarodni festival kratkometražnog filma Tabor Film Festival poziva sve autore da prijave svoje filmove na 17. festivalsko izdanje i pridruže se taborskoj filmskoj priči koja će održati od 10. – 13. srpnja 2019. u dvorcu Veliki Tabor u Desiniću.

Na festival se mogu prijaviti filmovi u trajanju do 30 minuta u kategorijama: igrani, dokumentarni, animirani, eksperimentalni film i glazbeni video, a koji su nastali nakon 1. siječnja 2018. godine. Natječaj je otvoren do 15.  veljače 2019., a detalje o prijavi možete pronaći na CLICK FOR FESTIVAL.

Uz otvorene prijave, započela je i prodaja early bird ulaznica. Prošlogodišnje izdanje Tabor Film Festivala ponudilo je obilje kvalitetnih filmova, koncerata, radionica, predavanja, izložbi  i nezaboravnog druženja, a za 17. Tabor film festival najpovoljnije festivalske ulaznice Supergrabilice po cijeni od 120 kuna (16€) dostupne su na linku  https://www.entrio.hr/event/17-tabor-film-festival-5852 . Informacije o 17. Tabor Film festivalu pratite na stranici eventa

Festival ima podršku Hrvatskog audiovizualnog centra, a organizator je udruga Gokul uz pomoć Muzeja Hrvatskog Zagorja, Krapinsko-Zagorske Županije, općine Desinić te drugih partnera.