POLYPUS HAIR STUDIO u suradnji s Bikers Beer Factory te SMOKE AND FIREOM GRILLOM svečan otvara novi POLYBOY BARBER SHOPA, u subotu 7. svibnja na adresi Savska Cesta 150 u prostoru dvorišta BIKERS BEER FACTORYA.

Marko Šimunović je mladi kreativac čija je svaka frizura malo umjetničko remek djelo. Vlasnik je hair studija Polypus, koji s uspjehom posluje od 2012. u Zagrebu. Iako je tek nekoliko godina „sam svoj gazda“ iza sebe ima 15-tak godina iskustva, i po nekoliko tjedana unaprijed pun raspored, a svakim danom salon broji sve više klijenata željnih modernih frizura s Markovim potpisom.

Karijeru je započeo u rodnom Slavonskom Brodu, a najvažnijim iskustvima smatra rad u ZGAT-ovoj akademiji, Frizeraju i studiju Mila. Redovito sudjeluje na domaćim i stranim edukacijama i seminarima . Za njega je svaka frizura novi kreativni proces, u kojem usklađuje svoju maštu sa željama svojih klijenata. Iako prati trendove i svoj stil stalno razvija i nadograđuje, karakteriziraju ga geometrijski oblici, asimetrične graduacije, dok se vještim rukama poigrava slojevitošću i položenim tehnikama šišanja i šarenim bojama.

POLYBOY VECTOR LOGO BW

Iako neobične, njegove su frizure nosive u svakodnevnom životu. Već tri godine u salonu koristi Montibello proizvode, pod čijim imenom je održao brojne edukacije. U zadnjih godinu dana postao je prepoznatljiv po sudjelovanju u projektu The Barbers i oživljavanju barberinga u Hrvatskoj.

Ovoga puta, ponovno kao prvijenac u svojem poslu, iskače iz standarda frizerstva i barberinga sa otvaranjem novog salona u sklopu već poznatog zagrebačkog lokala BIKERS BEER FACTORY. Spoj ugostiteljstva i barberinga tim putem će dobiti novu dimenziju usluge, a radno vrijeme samog salona prilagođavati će se potrebama korisnika te će vikendom biti otvoren do kasnih večernjih sati, kada će posjetitelji lokala moći uz svoje omiljeno društvo, iskusiti poseban osjećaj barbering kulture, a posjetitelji barbershopa će moći iskusiti poseban doživljaj „BIKERS-a“

Odgovori

Please enter your comment!
Please enter your name here