S prvim danima siječnja 2017. godine otvara se novi Info centar Dumovec.

Info centar za kućne ljubimce “SUZA“ prestaje s radom sa zadnjim danom ove godine te mi preuzimamo njihov posao koji su radili 11 godina u ime Grada Zagreba.

SUZA je u tih 11 godina pomogla tisućama životinja da pronađu put u svoj dom, spojila izgubljene kućne ljubimce s njihovim zabrinutim vlasnicima, spasila brojne zanemarivane i zlostavljane životinje od neodgovornih i okrutnih vlasnika i svi smo zajedno svjedočili nekima od nevjerojatnih priča o dobrim djelima volontera, naših sugrađana, veterinara i skloništa za životinje po cijeloj Hrvatskoj.

Nastavit ćemo njihov rad, a za početak dijelimo informacije o onome što smo napravili kako bi svaki izgubljeni ili pronađeni kućni ljubimac i ove blagdane sretno i sigurno pronašao svoju obitelj.

Sklonište za nezbrinute životinje Grada Zagreba ima internetsku stranicu www.azilzagreb.com na kojoj je otvorena nova sekcija pod nazivom Info centar, a klikom na nju ulazite u novi dio stranice Info centar: http://www.azilzagreb.com/info-centar-dumovec.

Tu možete ostaviti dojavu o svom izgubljenom kućnom ljubimcu ili o nekom kojeg ste pronašli te pretraživati i prijavljivati izgubljene, pronađene, zlostavljane i ranjene životinje.

Broj telefona Info centra je 01/2008-354, a taj broj postaje broj centra za pozive (call centre) i prema skloništu, a otvoren je i novi e-mail: [email protected]  na koji se građani mogu javiti kad imaju pitanja ili bilo kakve nejasnoće.

Nova Facebook stranica za oglase, umjesto Dumovečkog oglasnika, postaje Info centar Dumovec.