Šuškanja o novom Boogiju u Zagrebu već neko vrijeme kolaju gradom, a sada su se priče i potvrdile! Boogie Lab tako stiže u najposjećeniji hrvatski shopping centar, Arenu Zagreb. Ova gastro priča samo se širi, a od sada će dočekivati goste na samom ulasku u grad.

Mjesto koje pušta najbolju hranu i kuha dobru glazbu”, slogan kreativne mlade ekipe iz Boogie Lab-a bio je inspiracija arhitektici Miji Petričević da dizajn proizvodnog pogona napravi u obliku velikog juboxa. To je jedan od detalja koji ćete na proljeće moći vidjeti u jednom od najbrže rastućih kvartova u Zagrebu.

„Osnovni koncept dizajna prostora, materijali i tonovi postavljani su u prvom lokalu u Parku Kneževa. Pomno razmišljajući i želeći poboljšati dosadašnje uratke dali smo si zadatak da u svaki sljedeći unosimo dodatne inovacije, koje se nadovezuju na postojeći, ali ga nadograđuju. Svaka lokacija svojom kvadraturom, gabaritima, tehničkim zahtjevima nalaže određene prilagodbe koje smo mi prihvatili kao izazov!“, otkriva arhitektica Mia Petričević iz Studia Bunker.

Druga verzija Boogie Laba prilagođena je ovom frekventnom mjestu prizemnog dijela Arena Centra. Lanište, kvart koji se razvija nevjerojatnom brzinom, koji je pun mladih ljudi i obitelji željnih novih sadržaja, Boogie vide kao večernju “moonlight” vibru. No, kako iz Boogie Laba ističu, vjeruju da će mnoge iznenaditi prilagodbom prostora u večernjem set-up-u kao i programima za istu. Ponuda hrane i pića bit će nešto izmijenjena nego u Parku kneževa, ali sve ostalo će biti isto.

Na 250 m2 unutrašnjeg prostora te 200 m2 terase očekuje nas nova Boogie revolucija. „Prostor pripreme proizvoda, pozicioniran na samom ulazu u novi lokal, podsjeća na veliki jukebox, kreativnu mašinu cijele priče. Centralni prostor naglašen je kružnim stolom, koji je možda najvedrija i najzabavnija točka prostora, a dodatnu atraktivnost daje stropno kružno ogledalo promjera 4m. Još jedna velika promjena su podne obloge koje ostavljamo kao iznenađenje. Boogie koncept je nepresušan izvor inspiracije, a naše palete materijala i boja se samo šire kako otkrivamo nove zanimljive teksture i tonove“, dodaje Mia Petričević i zaključuje: „Svakako je to jedan od rijetkih projekata čija je realizacija bolja od vizualizacija i ja se kao i svi čitatelji njoj jako veselim!“