Uživanje u ladanjskom stilu, vrhunski dizajn, 15 elegantnih soba, opuštajuća wellness oaza, vinski podrum, multimedijalna izložbena dvorana, 5D kino, kreativni laboratorij, vrhunsko gurmansko iskustvo s neodoljivim slasticama…, ovo je tek dio ponude Centra za posjetitelje – Dvorca Janković koji će uskoro primiti prve goste. Smješten je u idiličnom Suhopolju u Virovitičko-podravskoj županiji i najnoviji je adut atraktivne Plemićke rute na kojoj su Ljetnikovac grofa Draškovića iz 19. stoljeća u Noskovcima, danas poznat kao „Dravska priča“, heritage hotel Kurija Janković u Kapela Dvoru, raskošan Dvorac Pejačević u središtu  Virovitice, Park šuma Jankovac u Parku prirode Papuk, atraktivno izletište Pustara Višnjica u blizini Slatine …

Dvorac Janković iz 18. stoljeća, nikada nije bio ljepši. Njegovo sustavno propadanje završilo je 2012. kada je došao u vlasništvo Virovitičko-podravske županije, koja je nositelj projekta obnove. Projekt vrijedan 39.767.716,50 kuna, sufinanciran je bespovratnim sredstvima u visini  33.419.096,67 kuna iz Europskog fonda za regionalni razvoj, a odobren u sklopu poziva „Priprema i provedba Integriranih razvojnih programa temeljenih na obnovi kulturne baštine“.

Suhopoljski dvorac postat će sjajna polazišna točka za istraživanje ljepota Virovitičko-podravske županije koja nudi najbolje od Slavonije i Podravine. Ljubitelji prirode neće propustiti planinarske staze, šetnju obalom Drave, promatranje ptica, vožnju biciklom, pecanje ili meditiranje u šumama. Istinski gurmani uživat će u Podravini na stolu ili specijalitetima od divljači iz papučkih šuma, a niti jedno jelo ne može započeti bez prvog hrvatskog pjenušca iz Slatine, koji se proizvodi još od 1864. Daleko od stresa i gradske vreve opustite se u plemićkom odmoru za pamćenje.

Sadržaj objavljenog materijala isključiva je odgovornost Turističke zajednice Virovitičko-podravske županije.