Split je jedna od najpoznatijih turističkih destinacija u Hrvatskoj. Nebrojeni turisti ga posjećuju u svako doba godine, a na vrhuncu sezone nudi bezbrojne sadržaje. Bilo da želite otkriti povijesnu jezgru Splita i njegovu prekrasnu arhitekturu, doživjeti jedinstvena kulturna iskustva u antičkim zdanjima ili se zabaviti na nezaboravnom izletu brodom uz Captain’s boat party, Split je grad za vas.

Iz njega možete doći do različitih lokacija duž dalmatinske obale, a posebno su popularni izleti na otoke Brač, Korčulu, Pag, Vis i Hvar. Jednako kao i sam grad, izleti se mogu razlikovati ovisno o tonu vašeg odmora. Neki od ovih otoka ujedno su i party otoci na kojima ćete otkriti posebnu zabavu koju pruža ljetovanje na Mediteranu. Za jedinstveno iskustvo koje kombinira nezaboravni parti i panoramsku vožnju do skrivenih dragulja Splita, rezervirajte turu parti brodom.

Do kojih skrivenih dragulja vozi parti brod?

U blizini Splita nalazi se pregršt prirodnih ljepota do kojih je najlakše doći brodom. Neke od njih ne možete ni posjetiti na drugi način, dok se do nekih može doći pješke. Prvo što će vas oduševiti u vožnji parti brodom je pogled na prekrasan Marjan – brdo u čijem podnožju leži Split. Iako su šetnje kroz borove šume Marjana same po sebi jedinstveno iskustvo, pogled koji se na njega pruža s mora dodatno pridonosi njegovoj ljepoti, pogotovo uz zalazak Sunca.

Poseban skriveni dragulj Splitskog arhipelaga je Plava laguna koja je ključna postaja parti broda. Ona se nalazi uz otok Drvenik Veli koji je sam po sebi prekrasan i pruža utočište od gradskog života. More u Plavoj laguni posebne je tirkizne boje i plivanje u ovoj uvali definitivno je jedno od onih iskustava koje ćete pamtiti cijeli život. Kako biste uistinu mogli uživati u ovoj uvali, parti brod na ovoj postaji stoji pet sati. To je pet sati nevjerojatne zabave s najboljom glazbom i međunarodno priznatim DJ-evima.

U povratku ćete uživati u pogledu na Jadranske otoke, kristalno more i panoramu Splita pod Marjanom. Ovisno o tempu, ovaj povratak može služiti kao odmor od lude zabave u Plavoj laguni ili kao nastavak partija jer po dolasku u Split zabava se nastavlja u genijalnom klubu Vanilla.

Po čemu je izlet parti brodom do prekrasnih tajni Jadrana poseban?

Malo je prilika koje obuhvaćaju panoramsko razgledavanje prirodnih ljepota uz zabavu ovog tipa, stoga je sigurno da ćete o ovom izletu razmišljati i nakon povratka kući. Drvenik Veli i Mali otoci su za koje možda ne biste čuli da nema ove ture jer većina jednodnevnih izleta vodi na Brač i druge poznatije otoke. Međutim, čari Mediterana nisu prisutne samo na velikim otocima – postoji nešto čarobno upravo na ovim manjim otocima divlje prirode i prekrasnog mira.

Parti brod omogućava vam iskustvo koje ste dosad možda vidjeli samo na filmovima – luksuzno putovanje brodom uz otvoreni bar, fantastičnu glazbu i 150 drugih ljudi spremnih za tulum. Bilo da na ovaj izlet krećete sa svojim društvom ili na njemu želite upoznati nove ljude, jedno je sigurno – zabavit ćete se kao nikad dosad.