Kiša, sunce, boravak unutra, vani i sve faze između utječu ne samo na naše raspoloženje, nego i na vid. Sukladno tome se prilagođavate vremenskim prilikama, mijenjate odjeću, a što je s vašim očima?

Vječna debata!

Nositi jedne naočale za sunce i boravak vani, druge za kišu, oblačno i boravak unutra ili jedne za sve!?

Upoznajte Transitions – inteligentne naočalne leće za sve uvjete!

Osim što su rezultat 25 godina postojanja, istraživanja i razvoja, Transitions inteligentne naočalne leće prve su i tehnološki najsuvremenije fotoosjetljive leće na svijetu. Pružaju nosiocu savršen pogled bez obzira na vremenske uvjete. Uvijek prilagode točnu količinu svjetla koju propuštaju do oka čineći vašu svakodnevicu jednostavnijom, a život elegantnijim. One su udobne, pouzdane i pružaju kvalitetnu zaštitu.

Suvremena tehnologija u službi udobnog pogleda

Radi jedinstvene tehnologije i svojstva materijala, Transitions naočalne leće se brzo prilagođavaju i aktiviraju pod utjecajem temperaturnih i svjetlosnih uvjeta. One blokiraju UV zrake i štite oko od štetnog plavog svjetla s digitalnih uređaja, ali i iz vanjskog okruženja. Štite oko od bliještanja i štetnog djelovanja svjetla, istovremeno zadržavajući optimalan balans između jasnoće vida i količine zatamnjenja – udoban pogled u svim svjetlosnim uvjetima!

Uz optimalnu dioptriju, odaberite i svoju boju

Transitions naočalne leće su dostupne u svim dioptrijama, kao jednojakosne, progresivne Varilux, kao dječje…

Kako bi što bolje upotpunile vaš stil u ponudi je 7 boja:

  • klasična smeđa, siva i grafitno-zelena
  • moderna safir, amber, ametist i emerald

Nositi Transitions fotoosjetljive leće znači razmišljati izvan okvira. Vrlo su praktične jer uz njih ne morate nositi i sunčane dioptrijske naočale. One su 2u1 – sunčane i prozirne u jednom. Štite oko od bliještanja i štetnog djelovanja ultra plavog svjetla, istovremeno zadržavajući optimalan balans između jasnoće vida i količine zatamnjenja – udoban pogled u svim svjetlosnim uvjetima i prilikama!, a pašu i uz svaki stil, svim dobnim skupinama.

Uživajte u svakom trenutku uz svjetlo – jer svjetlo je život. Iako svjetlo može biti štetno, mi smo ga preokrenuli u „korisno“. Uz Transitions naočale svjetlo je pod kontrolom. Živimo u dobrom svjetlu, od jutra do večeri, uz Transitions inteligentne naočale koje rade za vas!

25 godina istraživanja. Vrhunska tehnologija. Sloboda u pokretu. Jedne inteligentne naočalne leće.