Međunarodna organizacija Superbrands ove godine prepoznala je visoku kvalitetu i pouzdanost usluga Ortoimplant grupe koja prva i jedina u Hrvatskoj nudi jedinstveni koncept stomatološke usluge, te pruža iznimno holističko iskustvo u spa segmentu usluga temeljeno na drevnom znanju i terapijama koje su Aboridžini, starosjedioci Australije godinama čuvali samo za sebe.

Dugogodišnje iskustvo uglednih stručnjaka školovanih na poznatim svjetskim učilištima, te inovativne metode liječenja u stomatologiji priskrbili su dugogodišnje veliko povjerenje klijenata koji iz Ortoimplanta sa zadovoljstvom izlaze s najljepšim osmjehom.  Ali, Ortoimplant i nadalje želi pružiti svojim klijentima više. Zato od sada možete  uživati u novom Dental Spa  – jedinstvenom konceptu stomatološke usluge Ortoimplant grupe u srcu zagrebačkog city-a poslovnom centru Green Gold. Dental spa koncept predstavlja popularan način eliminacije stresa povezan sa odlaskom zubaru, a dizajniran je kako bi ugodio pacijentu i odstranio razloge za izbjegavanje rednovne stomatološke usluge. Istovremeno, ovaj koncept pružit će klijentima osim opuštajućeg iskustva i niz posebno dizajniranih terapija u postoporavku, a sve kako bi se nakon kompliciranijih stomatoloških zahvata što brže vratili svojim svakodnevnim obavezama.

Istovremeno u iznimno luksuznom prostoru centra u Green Gold-u nalazi se i Ocean Spa & Beauty, day spa nudi tretmane i rituale s potpisom prestižne australske linije LITYA s Eco certifikatom, a koji je također prepoznat od Suberbrandsa  po svojim visokim standardima usluge u vrlo zahtijevnoj spa industriji. Naši terapeuti, školovani na LITYA spa akademiji svojim individualnim pristupom, te istinskim holističkim tehnikama koje objedinjuju drevnu australsku domorodačku filozofiju, medicinu i tehnike masaže, pružaju jedinstvenu njegu i relaksaciju temeljenu na učinku, što će zasigurno potaknuti i hrvatske klijente da odaberu ovu iznimnu uslugu sa Superbrands znakom kvalitete.