Ika Matančević na čelu je izdavačke kuće Only Records koja obilježava 4. godinu postojanja, a pod čijem se okriljem okuplja sve veći broj glazbenih umjetnika (autora glazbe i teksta), producenata, aranžera, dizajnera i izvođača iz regije.

Svake godine nastoje u svim glazbenim stilovima biti prisutni i s novim izdanjima. Tako u ovoj godini njihova izdanja sadrže pop, rock, hip-hop, dance, jazz, klasičnu, folklornu, etno, instrumentalnu, dječju i govornu glazbu. Tu su Mladen Burnać, Mario Rucner, Nikola Tasić, Snježana Komar, Elvis Komar, Chiwy, Jasko, Mc Rima te mnogi drugi.

„Posebno smo ponosni na to da dajemo šansu mladim i talentiranim neafirmiranim izvođačima da pronađu svoj put do publike“ ističe Ika. „Do kraja godine pripremamo nove albume i singlove sadašnjih izvođača kao i predstavljanje nekoliko novih zvučnih imena koji će se priključiti našem timu“, kaže direktor labela i još otkriva da se spremaju dva velika projekta koji će proširiti djelatnosti tvrtke.

Izvođači prepoznaju djelatnost koncipiranu kao suvremenu diskografsku kuća koja prema visokim profesionalnim kriterijima nosača zvuka i slike promovira glazbeno stvaralaštvo, potvrđujući svoju dinamičnu nazočnost u suvremenim glazbenim tijekovima. Osim nakladničke djelatnosti pozornost daju i audio i video produkciji, glazbenim licenciranjem i koncertnim aktivnostima.

Internetske platforme na kojima su direktno prisutni omogućavaju da sva izdanja 24 sata dnevno, sedam dana u tjednu, budu dostupna svakom potencijalnom korisniku u regiji i svijetu.