Nakon duge pauze  Good Vibrations se ovu srijedu vraća u hip hop vode i premijerno u Vintage Industrial Bar dovodi rap grupu ONI! Uz njih će nastupit Gamacid i K.R.A.S.T., dok se nakon izvođača za tulum brinu momci iz kolektiva Blaw:Blaw. Karte po pretprodajnoj cijeni od 20 kuna mogu se kupiti u Dirty Old Shopu i Vintage Industrial Baru, a na dan će koštati 30 kuna.

ONI je rap grupa koju čine MC-i: Jantar, Kali i Scriptor, producent KolAK47 i DJ Noki Nole. Nakon nekoliko godina zajedničkog djelovanja, 2011. godine oformljuju grupu i započinju rad na albumu. Album prvijenac “Lajtmotiv” izlazi 2015. godine, a najavljen je putem tri live sessiona, objavljenih na youtube kanalu grupe: Ludbreg session, Laginjina session i Gorice session. ONI svoj zvuk baziraju na utjecajima klasičnog hip-hopa od devedesetih naovamo, a u pjesmama dominiraju semplovi muzike iz filmova i ostalih tajnih izvora koje KolAK47 pomno selektira i na MPC-u, uz naglašene bubnjeve, vješto uklapa u prepoznatljivu cjelinu. MCji u vokalnom smislu ostaju dosljedni onome što su radili i na svojim prethodnim projektima.

Gamacid je rap duo kojeg su osnovali reper Želko (Fetbojsi/ACC) i producent AC3PO (Sinestet/HFF) 2014. godine. Tada izbacuju Gamacid EP kojeg možete provjeriti ovdje https://hologramfunkfactory.bandcamp.com/album/gamacid-bonus-instrumentali Želko i Tripio trenutno rade na svom prvom albumu, koji bi trebao izaći krajem ove godine. Album su najavili singlovima Pink Panther i Reci Reci u suradnji s legendarnim beogradskim reperom Juiceom.

Kva3ch Rap All-Stars Team (K.R.A.S.T) je rap kolektiv s Kvatrića i Maksimira. Čine ga redom Djubre, Kali, Scriptor, Chelavy, Vargek Beatanga, Tibor, Jopa, Dj Katz & Chuck. Iza sebe imaju već dva zapažena singla „Prvo ročište“ i „Štafeta“, a ovo će im također biti prvi nastup u Vintage Industrial Baru.

BLAW:BLAW je tročlani kolektiv koji se bavi produkcijom i DJ-ingom u okvirima rap/trap/bass glazbe. Uz to  veliki naglasak stavljaju i na vizualni aspekt svega što rade kako bi osigurali cjelokupno audiovizualno iskustvo i dali novu dimenziju glazbi i samom doživljaju.

RASPORED GOOD VIBRATIONS

5.10. ONI, Gamacid, K.R.A.S.T., Blaw:Blaw (20/30 kn)

19.10. Narednik Lobanja i Vod Smrti (10 godina ničega), Stimulans, Incarnit (SWE) (20/30 kn)

26.10. Kozmodrum, Beat Busters, Univerzitas (25/35 kn)

02.11.  Dream On Dreamer (AUS), Pale Origins, ThroaTTwister (30/40 kn)

09.11.  Krešo i Kisele Kiše

23.11. Arctic Monkeys Tribute: Stereo Deficit