Kao i mnoge kreativne priče, i ona malog zagrebačkog brenda Svijeće Vatovac ima lijepu, zanimljivu, pa čak i pomalo nostalgičnu povijest. Kada su jedni baka i djed, prije točno 80 godina, pokrenuli svoj obrt s proizvodnjom svijeća, možda i nisu mogli predvidjeti kako će on i danas uspješno trajati i biti jedan od autoriteta po pitanju svijeća za sve prigode u našim životima. No, zato su se mogli nadati kako će na njihove temelje, svoje ideje i vizije nastaviti nadograđivati članovi njihove obitelji.

Svijeće Vatovac - Naslovnica

Danas to radi njihova unuka Franka Vatovac Tomičić, članica treće generacije, koja u pravom obiteljskom duhu uz pomoć supruga Lovre i jednih malih ručica svakodnevno osmišljava, modelira i proizvodi svijeće, kao i razne druge predmete koji naš život i svakodnevicu naših najmlađih čine potpunom.

Svijeće Vatovac - Poklon paket Welcome Baby

Nasuprot tradiciji koju i dalje njeguje, cijelom brendu također je dala vlastiti, moderni pečat. Najvažnija novost koja stiže iz radionice Svijeća Vatovac ovih dana, ona je da je pokrenut webshop, u kojem ćete od sada moći kupiti sve Frankine proizvode, ručno rađene s mnogo ljubavi i pažnje, čak i ako niste u Zagrebu gdje se obrt i nalazi. I upravo je to Frankina misija koju ne skriva: učiniti svoj dizajn i svoje proizvode lako dostupnima svakom domu u svim krajevima Hrvatske.

Svijeće Vatovac - Svijeće Home

Jednom kada se upoznate s njenim divnim mirisnim svijećama iz kolekcije HOME, poželjet ćete ih naručivati stalno. Jedinstveni mirisi smokve, svježe opranog pamuka ili dječjeg pudera, probudit će pozitivne emocije u svakome, a nježna, tinjajuća svjetlost ovih elegantnih svijeća ispunit će dom toplinom. Možda najbolja stvar? Sve svijeće iz Svijeća Vatovac ekološki su i zdravstveno prihvatljive, pa tako i one kojima kupci već godinama poklanjaju povjerenje za najposebnije prigode u svom životu, a to su vjenčanja i krštenja.

Svijeće Vatovac - Svijeća za krštenje

Želite li bližnjima dati originalnu zahvalnicu u obliku svijeće sa svog vjenčanog tuluma ili ste kumovi na krstitkama na koje nosite svijeću kao trajnu uspomenu, Franka će ih za vas personalizirati i stvoriti jedinstven poklon kojeg će se svi rado sjećati. Budući da je i sama mama, pronašla je odgovor i na pitanje što pokloniti bebama, pa njene kupce najviše osvajaju personalizirane dekice Svijeća Vatovac, nastale u domaćoj pletioni vune.

Webshop Svijeće Vatovac posjetiti možete već danas na https://svijece-vatovac.hr/ ili pratiti brend i sve njegove novosti na društvenim mrežama: